Jump to content

US Open PbP

Featured Replies

Posted

PbP US Opena

• Replies 761
  • Views 52.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Večeras/noćas žreb ako sam dobro razumeo. Uzgred,

Posle 20 meseci Đoković i Vemić su sporazumno, u prijateljskoj atmosferi, prekinuli saradnju

Izgleda je u Vemicu bio problem ove dve sezone :D

Naravno, batler je uvek kriv :lolol:

Edited by Arkadija

Mislim da sam na Tviteru negde video nekog da tvrdi da su Vemić i Petković u šemi... tako da je možda on sam otišao, nije isključeno :)

• Author

A bio je i onaj urlik na Vemića "Pa reci nešto"

Izašao već žreb, nisam baš skontao vreme kako treba. Del Potro, Mari u Đokovićevom delu, Federer u Nadalovom.

• Author

Sranje žreb. Rafa laganica uzimaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Naizgled težak žreb za Đokovića, ali naravno sve zavisi od forme. Marej ima lagan posao do četvrtfinala ali tu ga čeka Berdih. Rafa ima nekoliko potencijalnih mina u prvim kolima kad je najranjiviji, ali ako dođe do četvrtfinala, teško će ga neko zaustaviti.

Dudi se ispunila zelja :lolol:

On 22. 8. 2013. at 16:18, renne said:
Sranje žreb.
Kako se uzme... Del Potro koji izgleda prilično umorno i Mari u polufinalu, a dotle ništa specijalno. Bar je izbegao Iznera i Federera, koji je redovno protiv Novaka inspirisan kao retko kad :P

novak je redovno uprskao kada je imao lak žrebzato sam mu želela najtežiajd' sad da vidimo kako će sa tim

Alex Krunic u glavnom zrebu. Lepo da konacno debituje na GS.

Imam neki jeziv osecaj da ce, ako ispusi na USO, da sledi slobodan pad bez povratka...

On 24. 8. 2013. at 18:03, Tsai said:
Imam neki jeziv osecaj da ce, ako ispusi na USO, da sledi slobodan pad bez povratka...
:mad:ako, ako...ima 20 godina. ako padne brzo će se podići

Edited by mlatko