colonelo Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Odiseju 2001 a volim Kjubrika, i lik i druga delaIsti slučaj, svaki put zaspim, ili mi nešto odvuče pažnju.Od bitnih filmova nisam gledao Felinijevu ulicu (nisam ni Osam i po, ali to me nešto i ne privlači), a slabo stojim i sa opusima Bergmana i De Sike.Nikad nisam odgledao čitav Kurosavin Jodžimbo, a volio bih.Od novijih najzvučniji su Artist i Drive. :D
dragance Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Sad se setih (tj podseti me zena) sta nisam gledao, a kultno je: Shining. Moram ispraviti nepravdu vec sledeceg vikenda.
beatakeshi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Na ovom topiku se mešaju filmofilija i nedostatak opšte kulture.
kim_philby Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Isti slučaj, svaki put zaspim, ili mi nešto odvuče pažnju.Od bitnih filmova nisam gledao Felinijevu ulicu (nisam ni Osam i po, ali to me nešto i ne privlači), a slabo stojim i sa opusima Bergmana i De Sike.Nikad nisam odgledao čitav Kurosavin Jodžimbo, a volio bih.Od novijih najzvučniji su Artist i Drive. :Dgledaj drajv. a mozes i artista makar zbog psa i jedne velicanstvene scene.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
beeva Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Rasomon prvi na um pade....jednom krenuo i zaspao..
đorđe geprat Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 da, rašomon, pa sedam samuraja. od ovih "novijih" pred kojima se kapa skida: šošenko, memento. ima ih još. zajedničko im je da ih imam snimljene, da bi trebalo da ih gledam ali, da nisam siguran da li želim.
Recommended Posts