Takeshi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 njegova je karijera, a ocigledno moze sam da planira gde ce i kada napadati rekorde.tako je i bubka pomerao pomalo, i ako je bilo jasno da ima visinu dosta preko.
Milogled Bluff Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Da je procenio da ima sanse za rekord, ne bi usporavao. Ne znam pomocu koje magije neko misli da je mogao da istrci za pola sekunde brze od ovoga.
Feindouno Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Da je procenio da ima sanse za rekord, ne bi usporavao. Ne znam pomocu koje magije neko misli da je mogao da istrci za pola sekunde brze od ovoga.+1 vrlo je prosto
James Marshall Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 On ove godine nije bio blizu niti jednog rekorda. Što ne znači da je uzbudljivo gledati ga kako koči i kako ubija zadovoljstvo gledanja njegovih trka, šta to znači, da ako ne može do WR da onda ni ne treba da trči maksimalno?
Tolaa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Da je procenio da ima sanse za rekord, ne bi usporavao. Ne znam pomocu koje magije neko misli da je mogao da istrci za pola sekunde brze od ovoga.Tacno. A juce je izjavio i da mu staza uopste ne odgovara i da ne veruje da moze do rekorda na njoj. Takodje da ima sve vise godina i da mora da se stedi kad god moze. Ocekuje da ce pokusati u Briselu, ta staza mu najvise odgovara.
Parsons Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 nije bolt izmislio usporavanje iz komercijalnih razloga na sp i oi . to se radi vec 20 godina sigurno.
keitel Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 apsolutno nepobediv... iako nije ni blizu forme u kojoj je bio... taj covek u Riu mora da ide ispod 9.50 i 19.00, koliko god to nehumano zvucaloDaleko je Rio. Bolt je već pet godina na vrhu, a pitanje je, naravno osim toga da li će tijelo biti u stanju da izdrži tolike napore, da li će uopšte imati motivaciju da održi kontinuitet treninga, kada gotovo i nema konkurenciju. Mislim da je Gej bio ključni faktor u rezultatima koje je Bolt postigao prošle godine.
freakns Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Daleko je Rio. Bolt je već pet godina na vrhu, a pitanje je, naravno osim toga da li će tijelo biti u stanju da izdrži tolike napore, da li će uopšte imati motivaciju da održi kontinuitet treninga, kada gotovo i nema konkurenciju. Mislim da je Gej bio ključni faktor u rezultatima koje je Bolt postigao prošle godine.jeste on dugo u brhu ali njemu je tek 26 godina... sprinteri su po pravilu najbrzi u kasnim 20im, cak i pocetkom 30ih, tako da mislim da ce telo istrepti... motivacija pak, sasvim moguce je da si u pravu. tesko je ostati motivisan kada imas toliku dominaciju koju on ima
dillinger Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) jeste on dugo u brhu ali njemu je tek 26 godina... sprinteri su po pravilu najbrzi u kasnim 20im, cak i pocetkom 30ih, tako da mislim da ce telo istrepti... motivacija pak, sasvim moguce je da si u pravu. tesko je ostati motivisan kada imas toliku dominaciju koju on imaDa, oni koji nisu ništa napravili do 25. tipa Kristi, Bejli...godine nisu jači faktor od potrošnje. Jedini koji je trajao 7+ godina je Luis, ali u kontekstu priče o rekordima, Luis je s godinama spuštao granicu i svoje najbolje vreme imao u 31. godini. I to verovatno zahvaljujući prvo Džonsonu a zatim Barelu. Bolt koji ne gubi nikada nažalost nema protivnike koji bi ga naterali da zapne još više. Edited August 17, 2013 by dillinger
keksi krem Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) Steta sto je Yohan Blake povredjen, verujem da je on jedini koji bi mogao da natera Bolta da istrci svoj maksimum i na 100m i na 200m u bliskoj buducnosti... Edited August 18, 2013 by keksi krem
Tihajeza Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ovo bi moglo na razne teme da se okači, ali evo ovde Poljubac ruskih atletičarki na postolju u znak protesta!i još jedan linkhttp://news.sky.com/story/1130071/russian-athletes-kiss-in-protest-at-anti-gay-law
Tolaa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) ovo bi moglo na razne teme da se okači, ali evo ovde Poljubac ruskih atletičarki na postolju u znak protesta!i još jedan linkhttp://news.sky.com/...at-anti-gay-law Muda do poda. Sad mi je jos draze sto su uzele zlato.Aj sad Tatjana jos jedan NR, pa da zavrsavamo. Edited August 18, 2013 by Naa
189- Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Tancredi Palmeri @tancredipalmeri2hShame, absolute shame on IAAF for compelling Emma Green to change her rainbow nails colour which supported gay rights. Remember Mexico 68!!! o onoj prici sa isinbajevoj.
Tolaa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) o onoj prici sa isinbajevoj.Kako su rekli iz svedskog saveza, a i sama Ema Gren, nisu je bukvalno naterali, ali su iz IAAF kontaktirali savez i natuknuli im da bi moglo biti "posledica zbog krsenja pravila" ne samo za Emu, nego i za ceo savez za koji se takmici. Da bi sama mogla biti kaznjena je znala i to joj je bilo ok, ali onda su je iz saveza zamolili da promeni lak zbog ostalih, pa je to i uradila (u crveno, "for love").Sramota, u svakom slucaju. Edited August 18, 2013 by Naa
Recommended Posts