Jump to content
IGNORED

Svetsko prvenstvo u atletici - Moskva 2013

Jozef K.

Recommended Posts

Posted

njegova je karijera, a ocigledno moze sam da planira gde ce i kada napadati rekorde.tako je i bubka pomerao pomalo, i ako je bilo jasno da ima visinu dosta preko.

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

87

• freakns

77

• Frank Pembleton

47

• renne

31

Posted

Da je procenio da ima sanse za rekord, ne bi usporavao. Ne znam pomocu koje magije neko misli da je mogao da istrci za pola sekunde brze od ovoga.

Posted
Da je procenio da ima sanse za rekord, ne bi usporavao. Ne znam pomocu koje magije neko misli da je mogao da istrci za pola sekunde brze od ovoga.
+1 vrlo je prosto
Posted

On ove godine nije bio blizu niti jednog rekorda. Što ne znači da je uzbudljivo gledati ga kako koči i kako ubija zadovoljstvo gledanja njegovih trka, šta to znači, da ako ne može do WR da onda ni ne treba da trči maksimalno?

Posted
Tacno. A juce je izjavio i da mu staza uopste ne odgovara i da ne veruje da moze do rekorda na njoj. Takodje da ima sve vise godina i da mora da se stedi kad god moze. Ocekuje da ce pokusati u Briselu, ta staza mu najvise odgovara.
Posted

nije bolt izmislio usporavanje iz komercijalnih razloga na sp i oi . to se radi vec 20 godina sigurno.

Posted
apsolutno nepobediv... iako nije ni blizu forme u kojoj je bio... taj covek u Riu mora da ide ispod 9.50 i 19.00, koliko god to nehumano zvucalo
Daleko je Rio. Bolt je već pet godina na vrhu, a pitanje je, naravno osim toga da li će tijelo biti u stanju da izdrži tolike napore, da li će uopšte imati motivaciju da održi kontinuitet treninga, kada gotovo i nema konkurenciju. Mislim da je Gej bio ključni faktor u rezultatima koje je Bolt postigao prošle godine.
Posted
Daleko je Rio. Bolt je već pet godina na vrhu, a pitanje je, naravno osim toga da li će tijelo biti u stanju da izdrži tolike napore, da li će uopšte imati motivaciju da održi kontinuitet treninga, kada gotovo i nema konkurenciju. Mislim da je Gej bio ključni faktor u rezultatima koje je Bolt postigao prošle godine.
jeste on dugo u brhu ali njemu je tek 26 godina... sprinteri su po pravilu najbrzi u kasnim 20im, cak i pocetkom 30ih, tako da mislim da ce telo istrepti... motivacija pak, sasvim moguce je da si u pravu. tesko je ostati motivisan kada imas toliku dominaciju koju on ima
Posted (edited)
jeste on dugo u brhu ali njemu je tek 26 godina... sprinteri su po pravilu najbrzi u kasnim 20im, cak i pocetkom 30ih, tako da mislim da ce telo istrepti... motivacija pak, sasvim moguce je da si u pravu. tesko je ostati motivisan kada imas toliku dominaciju koju on ima
Da, oni koji nisu ništa napravili do 25. tipa Kristi, Bejli...godine nisu jači faktor od potrošnje. Jedini koji je trajao 7+ godina je Luis, ali u kontekstu priče o rekordima, Luis je s godinama spuštao granicu i svoje najbolje vreme imao u 31. godini. I to verovatno zahvaljujući prvo Džonsonu a zatim Barelu. Bolt koji ne gubi nikada nažalost nema protivnike koji bi ga naterali da zapne još više. Edited by dillinger
Posted (edited)

Steta sto je Yohan Blake povredjen, verujem da je on jedini koji bi mogao da natera Bolta da istrci svoj maksimum i na 100m i na 200m u bliskoj buducnosti...

Edited by keksi krem
Posted

Kum™ ce se odreci zlata u stafeti :(

Posted (edited)
o onoj prici sa isinbajevoj.
Kako su rekli iz svedskog saveza, a i sama Ema Gren, nisu je bukvalno naterali, ali su iz IAAF kontaktirali savez i natuknuli im da bi moglo biti "posledica zbog krsenja pravila" ne samo za Emu, nego i za ceo savez za koji se takmici. Da bi sama mogla biti kaznjena je znala i to joj je bilo ok, ali onda su je iz saveza zamolili da promeni lak zbog ostalih, pa je to i uradila (u crveno, "for love").Sramota, u svakom slucaju. Edited by Naa