Tsai Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Od mene, za početak, komplet lepinja Aronofskog, sa sve spotovima.Vi ?
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ma, DA ti je zicer, to nije materijal za polemiku...Daj drugog reditelja!
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Pa ionako si rekao da pričam sam sa sobom... nek daju malo drugi ljudi.Kontam da ova tema treba da postoji... pa makar se i pokrvili
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Pa i on je zicer, manje-više?Mada, kolko god treš bio, bar nije hamburger intelektualac...
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 hamburger intelektualac... Eto, odmah počinješ da sabotiraš sopstveni topic...I, šta sad?Daj ikog!
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Slumdog millionaire.Teško kolonijalističko djubre.
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Eto, odmah počinješ da sabotiraš sopstveni topic...Zašto??I nije ovo moj topik. Ovakve teme su potpuno uobičajene po filmskim forumima, zar ne?Nisam nikakvu mudrost nakenjao, ovo je mogao da otvori bilo ko... Čisto me zanima kako ko razmišlja od vas.
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Reditelj OI, naravno... Ali, on je jeftini profi i teško da spada u bombastičnu kategoriju tvog topica... Što bi bio precenjen, možda prereklamiran, ali to nije isto...
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Pa kao.. jebeni oskar.Mada i to je diskutabilno koliko išta više znači
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 I nije ovo moj topik. Ovakve teme su potpuno uobičajene po filmskim forumima, zar ne? Jesu, uobičajeno je... Ala, opljuni Nolana na IMDB i čekaj smešne reakcije...Opet, Nolan je jedan od boljih reditelja danas, upkos izostanku lepih filmova i naduvavanju koje ga uništava do malo izbora u hajci na njega...Mislim, ja sam davno Nolana i Finchera apostrofirao, ali Mračnom vitezu sam morao puknuti keca... I, bez uznošenja, nisu oni toliko veliki koliko su talentovani u datoj konkurenciji...
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Pa kao.. jebeni oskar.Mada i to je diskutabilno koliko išta više značiViše od Palme što hoćeš da ti kažem, pa verovatno si i u pravu... Mada, sviraš ovim konceptualnim putem nigde...
Tsai Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Ih.,..Finčer je bar dva nivoa iznad Nolana. Mnogo bolje radi sa glumcima i ima tu jako više mesa. Nolan postaje smešnjikav zaista ... sa svim tim megalomanskim projektima.
Parsons Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Mash Leon profesionalac ..ima jos sigurno, ne mogu sad da se setim
Ajant23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ih.,..Finčer je bar dva nivoa iznad Nolana. Mnogo bolje radi sa glumcima i ima tu jako više mesa.Nolan postaje smešnjikav zaista ... sa svim tim megalomanskim projektima.To je već jad i beda od replike...I, Fincher postaje smešnjikav sa svojim profesionalizmom i ispostavljanjem intencije za koju je plaćen...You're supposed to have an idea of what it is you're trying to do, right? Aren't you being overpaid to have that? My job is to know what the fuck I want.Realno, Alexander Payne ih je razbio obojicu karijerom do sada...
Recommended Posts