Apollo Creed Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 U nedelju pod reflektorima i uz prenos na Areni.Tako to rade veliki klubovi...
*edited by mod Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Hoce li biti navijaca da pevaju "Ko ne voli Cukaricki dobice po picki?"
Ted Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) mi smo divlja krdas banovoga brdavonjamo na lukagoli smo do stukasamo čuku volimopobedi se molimogrobari i delijemogu da nam pušejebaćemo večiteostaće bez dušeko ne voli čukaričkidobiće po pičkiko dođe na brdoprimiće ga tvrdonapred čuka le, napred čuka le Edited August 15, 2013 by Ted
Team_Penske Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 http://www.sportnetwork.rs/play/58349/sve-je-spremno-na-banovom-brdu
katamaran Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Izgleda da su danas probani reflektori.Videh neko mnogo jako svetlo sa Brankovog mosta.
James Marshall Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 A ova stara "pesma nam je jaka a kurčina tvrda mi smo huligani sa Banovog Brda"?
Mentalna Higijena Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) eh... viđam ga jednom u tri godine, ne živi više ovde kod mene.edit: reč je o ivanu popoviću, koji je i počeo u čuki, pa posle u radničkom iz obrenovca, pa u voši, pa posle i u mađarskoj, ujpešt doža. inače jedno vreme, u muslinovoj eri, bio na ivici da potpiše za zvezdu. igrao za mlade u onoj tekmi kad smo izgubili od hrvata 2-6, branio đoka topalović, takođe moj komšija. još jedna zanimljivost, išao je u isti razred sa kežmanom, u osnovnoj, ovde na ceraku, a i moj mlađi burazer s njima. u tom istom razredu bio je i sadašnji trener voše, marko nikolić, dakle, kežin drugar još iz osnovne. sve je to generacija 1979.i ti sa vinograda?Edit: Sad vidim da si u postu to i specifikovao. Zaboravio si da pomenes i Ivica Iliev ooooo.Kraj nam stancovao ili vrsne fudbalere ili dzanjare. Edited August 16, 2013 by Mentalna Higijena
MocaVukotic Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ja u lipama. ta generacija 79 u čuki je imala poznate igrače. dok je moj buraz bio tamo, bili su pored popovića i gavrančić i nuhi.
Mentalna Higijena Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 I ja u lipama. Gotovo ceo zivot, do pre neku godinu kada sam se otisnuo u vrli novi svet. Rekao bih da sam -godina tvog brata,obzirom da je sa mnom u odeljenje isao, jedan od dva ciganska golmana, reprezentativac Boki Isailovic - koji je takodje bio prvi golman Cukarickog, dok je pre toga citavu osnovnu i srednju skolu trenirao u zvezdi, i,od mene godinu dana mladji, vispreni DIslja - nas neposredniji komsija (cini mi se jedini njihov golman kome nikada nismo gol dali <_< ).Kao i mnoga deca Ceraka i ja sam imao skromni izlet u Cukaricki,nesto manje od godinu dana,neke 92,93, a trenirao me, nama nadaleko poznati Visnjic.
Mentalna Higijena Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Kako ne, blizanci..Samo, uveren sam da nisu imali neku zavidnu fudbalsku karijeru :D
Ajant23 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ma, to ti je selo nad rečicom, nije ti to Crna gora...
Recommended Posts