Jozef K. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Da bre, Zika mustikla i uspon slicnih.Nije u redu da ovo zavrsi na szd, dok topic mega vizura opstojava na kosarci npr.
levi Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 A one tri 4 mafijaške tvorevine na fudbalu nemam rečiSad je valjda svima jasno koji je elitni sportski pdf
Dr Arslanagić Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 i samo da znate, Čukarički je još u aprilu 1941. igrao protiv jedne fudbalske ekipe Vermahta
Њујоркер Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ja sam bio samo jednom na čuki, bilo je to 95. kad smo gostovali tamo. jedva dobili 2-1, evro golom dejana vukićevića sa 30 metara u rašlje.Jel' to ona po kisi i blatu? Jednom sam samo otisao na Cuku i nikad vise. Posle me bilo sramota da se vrnem u civilizaciju... Ko da sam sa kopanja raka dosao...i samo da znate, Čukarički je još u aprilu 1941. igrao protiv jedne fudbalske ekipe VermahtaIh, igrao je i valjevski Srpski Mac sa austorugarskim okupatorima 1917, i to dve tekme. Jednu na Krusicama (danas Peti Puk, gde igra lokalni Radnicki), a drugu u Parku Pecina, kada se po prvi put u varosi uredio pravi fudbalski teren propsanih dimenzija. Prva nereseno, druga pobeda. Srbin pobediJo!
Dr Arslanagić Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ova tekma koju sam pomenu gore je bila prva posle Aprilskog rata i prva između srpskog i nemačkog tima(Srbin pobediJo 2:1)
levi Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 i samo da znate, Čukarički je još u aprilu 1941. igrao protiv jedne fudbalske ekipe VermahtaŠta ti je Čukarac, svako nađe nešto za sebe. Dobrodošao
MocaVukotic Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 radovao sam se tituli kralja strelaca voje budimirovića.santrač je bio poznat po tome što je par puta kao igrač izvisio za velika takmičenja, iako je vazda bio najbolji strelac lige, pa je, kad je postao selektor, obećao da će kod njega najbolji strelac uvek imati poziv za reprezentaciju. a onda je jedne sezone voja zabo titulu najboljeg strelca...
Ted Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 vidim, nepravda i dalje traje....bitno da su na pdf fudbal ozbiljne teme poput "kladza", "Ziga" i "lookalikes", odnosno skolski primeri SZD.
Ryan Franco Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 do prošle godine si kukao na višak beogradskih klubova i prizivao borču u drugoj ligi, a sad hoćeš topik o svom lokalnom klubu.dosledan si.
Ravanelli Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 eh... viđam ga jednom u tri godine, ne živi više ovde kod mene.edit: reč je o ivanu popoviću, koji je i počeo u čuki, pa posle u radničkom iz obrenovca, pa u voši, pa posle i u mađarskoj, ujpešt doža. inače jedno vreme, u muslinovoj eri, bio na ivici da potpiše za zvezdu. igrao za mlade u onoj tekmi kad smo izgubili od hrvata 2-6, branio đoka topalović, takođe moj komšija. još jedna zanimljivost, išao je u isti razred sa kežmanom, u osnovnoj, ovde na ceraku, a i moj mlađi burazer s njima. u tom istom razredu bio je i sadašnji trener voše, marko nikolić, dakle, kežin drugar još iz osnovne. sve je to generacija 1979.čekaj, to ovaj popović što je i nama bio kapiten pre jedno 4 godine?
MocaVukotic Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 negde oko 2004/05 je igrao u voši, mali plavi, na beku. čisto sumnjam da je bio kapiten.
Recommended Posts