ficfiric Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Inace, cuka postavlja reflektore i gradi suprotnu tribinu.A sta ce stadionu Cukarickog tribina?
Dr Arslanagić Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ciganska filijala.inače, opasni govnari, uvek sam išao na ČU-PFC dok su još bili u prvoj ligi, uvek su raspaljivali cenu karte na 500 dinara. mrša iz nekog razloga posedujem i njihov dres, admiral iz 90-tih, baš je lep
MayDay Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ijaooo! Čuka! Ted je s BBrda! Nije valjda i Muslin?!
Jozef K. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Gledao sam vise puta Radnicki KG. Sa tribine baraz za ulazak u Prvu ligu 1998.g, a bio i na drvenariji. Uvek su nas dobijali. Ako su iole normalne gazde bice mi draho sa nesto naprave
Apollo Creed Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 s BBrda! sa ponosom se dodajem na ovaj spisak!
Ted Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) sa ponosom su nas šutnuli na SZD....uprava napolje!!!! a jedan od moderatora je "naš".mi Brđani moramo se organizovati i kolektivno posetiti naš renovirani lokalni stadion te dokazati (i fotodokumentacijom) da je u pitanju ozbiljan privatni klub koji pre zaslužuje da bude pinovan sa večitima nego da bude gurnut u ovaj zapećak. svi kukaju da se uvede red u fudbal, i kad se takav klub pojavi šutnu ga na SZD. Tuga :(garantujem da bi Čuka pregazila Širak ili onaj IBM Vestmajami Edited July 26, 2013 by Ted
Nikodije Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Vaskrsnuće valjda jednom i novobeogradski Radnički, popularni majstori sa Dunava, pa da karrrrrrramo ove brdsko planinske privatne prćije, koje su bile po zonama dok smo mi igrali saveznu ligu bivše Jugoslavije, a čak i finale kupa SFRJ. Edited July 26, 2013 by Nikodije
Apollo Creed Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 sa ponosom su nas šutnuli na SZD.... :fur:Svejedno, ne dozvolimo da topić zamre!till the titula!!
Krangovo telo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Svi znamo da je cooliji i popularniji klub na opstini cukarica FK Zarkovo, molim lepo. :-\
Un-juice Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ok, sto ste se salili- salili. sacemo da pocnemo da teramo sa naseg topika nek smo i na SZD ali da se zna sta je nase!sve u duhu nase najpoznatije- ko ne voli Cukaricki dobice po picki
DR. KUMALO Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ciganska filijala.inače, opasni govnari, uvek sam išao na ČU-PFC dok su još bili u prvoj ligi, uvek su raspaljivali cenu karte na 500 dinara. mrš+iljadu.meni je fk čukarički uz čumićevo sokače i puma disk patike jedna od prvih asocijacija na vreme kad je sve otišlo u kurac. mada, pošten ću biti, radovao sam se tituli kralja strelaca voje budimirovića.
Recommended Posts