Jump to content
IGNORED

FK Čukarički

levi

Recommended Posts

Posted
Inace, cuka postavlja reflektore i gradi suprotnu tribinu.
A sta ce stadionu Cukarickog tribina? :unsure:
  • Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• levi

66

• Apollo Creed

46

• Ted

29

• Nikodije

19

Top Posters In This Topic

Posted

ciganska filijala.inače, opasni govnari, uvek sam išao na ČU-PFC dok su još bili u prvoj ligi, uvek su raspaljivali cenu karte na 500 dinara. mrša iz nekog razloga posedujem i njihov dres, admiral iz 90-tih, baš je lep

Posted

I nama bilo 500, jaka filijala u pm

Posted

od vaskrsa poslednjeg su filijala

Posted

bili su filijala dok se nije raspala juga.

Posted

Ijaooo! Čuka! Ted je s BBrda! Nije valjda i Muslin?!

Posted

Gledao sam vise puta Radnicki KG. Sa tribine baraz za ulazak u Prvu ligu 1998.g, a bio i na drvenariji. Uvek su nas dobijali. Ako su iole normalne gazde bice mi draho sa nesto naprave

Posted
s BBrda!
sa ponosom se dodajem na ovaj spisak!
Posted (edited)

sa ponosom su nas šutnuli na SZD....uprava napolje!!!! a jedan od moderatora je "naš".mi Brđani moramo se organizovati i kolektivno posetiti naš renovirani lokalni stadion te dokazati (i fotodokumentacijom) da je u pitanju ozbiljan privatni klub koji pre zaslužuje da bude pinovan sa večitima nego da bude gurnut u ovaj zapećak. svi kukaju da se uvede red u fudbal, i kad se takav klub pojavi šutnu ga na SZD. Tuga :(garantujem da bi Čuka pregazila Širak ili onaj IBM Vestmajami

Edited by Ted
Posted (edited)

Vaskrsnuće valjda jednom i novobeogradski Radnički, popularni majstori sa Dunava, pa da karrrrrrramo ove brdsko planinske privatne prćije, koje su bile po zonama dok smo mi igrali saveznu ligu bivše Jugoslavije, a čak i finale kupa SFRJ.

Edited by Nikodije
Posted
sa ponosom su nas šutnuli na SZD....
:fur:Svejedno, ne dozvolimo da topić zamre!till the titula!!
Posted

Svi znamo da je cooliji i popularniji klub na opstini cukarica FK Zarkovo, molim lepo. :-\

Posted

ok, sto ste se salili- salili. sacemo da pocnemo da teramo sa naseg™ topika :mad: nek smo i na SZD ali da se zna sta je nase!sve u duhu nase najpoznatije- ko ne voli Cukaricki dobice po picki :s_w:

Posted
ciganska filijala.inače, opasni govnari, uvek sam išao na ČU-PFC dok su još bili u prvoj ligi, uvek su raspaljivali cenu karte na 500 dinara. mrš
+iljadu.meni je fk čukarički uz čumićevo sokače i puma disk patike jedna od prvih asocijacija na vreme kad je sve otišlo u kurac. mada, pošten ću biti, radovao sam se tituli kralja strelaca voje budimirovića.