Dr Arslanagić Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Сад гледам и стручни штаб. Милан "и на страни и код куће, Шево брани немогуће" Шево је тренер голмана!
pbg12345 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 sevo iz rada? :D on bese do 50te branio? rendulic je iz cacka. imaju i ovu trojicu zvezdinih klinaca. trener im je tu vec trecu sezonu. deluje mi da su oni pokazatelj sa koliko malo sredstava se moze napraviti za nase uslove ozbiljan klub samo ako je to cilj
theanswer Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Sada sam u penziji kao golman Ševo pa nek pevaju kučke da ne bi ja pevo
Apollo Creed Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 deluje mi da su oni pokazatelj sa koliko malo sredstava se moze napraviti za nase uslove ozbiljan klub samo ako je to cilj Netačno. Vlasnik(ci) Čuke nisu uložili malo sredstava u isti. Ima u tom timu igraca koji su, cenovno, u rangu boljih igraca večitih. Takođe, za razliku od, recimo, FKCZ ( a i FKP)- oni iste plaćaju i to redovno. Plaćaju pravom lovom ( kolika god da je), a ne varijantama: dodjem ti-dođeš mi, % od buducih prodaja i sl.budalaštinama. Takođe, sredtsva koja su uložena u sređivanje stadiona, pom.terena i sl. su, kladio bih se, znatno veca od sredstava koje za iste namene ulaže FKCZ.
levi Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Najzdraviji klub na ovim prostorima Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da jedino Čukaričkom izda licencu za nastup u takmičenjima u organizaciji UEFA, ali i u Superligi. "Razmatrani su dokazi vezani za sve kriterijume – sportske, infrastrukturne, personalno-administrativne, pravne i finansijske. Uvidom u dokumentaciju, Komisija je jednoglasno odlučila da se izda licenca Čukaričkom, koji je u potpunosti ispunio svih pet kriterijuma" http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=21&nav_id=983238
Apollo Creed Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Rutinski ih odradjujemo... Navijaci fkp ovacijama na 1/2 pozdravljaju Kizu i drugare...
Recommended Posts