Behemoth Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Sto se tice dodatnog drafta, ja putujem i ne znam kako cu i koliko imati internet. Dolazim oko 10.1. pa ako cete da birate do tada, slobodno birajte i bez mene, pa cu ja naknadno, ionako sam prvi
John Coltrane Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) Ja sam za to da se po jedan draftovani odma od NG oslobode za pucanstvo, a da drugi lete krajem januara kada ce i da se odrzi dodatna 2 kruga.Ma bolje ceo draft u jedan dan, na kraju prelaznog roka. Sta ako oddraftujes nekog ko eksplodira u toku januara? :unsure:edit: Nego sta je sa NBG? Edited December 27, 2013 by John Coltrane
Moća Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 I ja sam za draft na kraju prelaznog roka. Ne bih da sada oddraftujem Eriksena a on razvali kod Servuda.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
zoki Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Zimska divlja karta se može iskoristiti do 1. februara, idealno bi bilo odraditi draft u nedelji pre toga... I ne mora da bude u jednom danu...Jedva čekam da dam Zahi nogu u bulju...
John Coltrane Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.
Moća Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.Oces Sczczczczczczcczzczczcesnija za Harta?
Tolaa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?
John Coltrane Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 @MocaNjega sam hteo bas da kupim u obicnom fantaziju obzirom da je Hauard popio crveni a rez mi je Given :D. Aj videcemo.A Nolan 2 asist i gol
John Coltrane Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?Prozvani pocinju da igraju.
Tolaa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) Sutra Surle het-trik.Edit: Ili, realnije, 75 minuta na terenu. Edited December 28, 2013 by Naa
John Coltrane Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Jbt Nolan ubio sa 13 bodova bez bonusa, a meni sad ulazi Januzaj u igru :( Nadam se da nece YAYA uci.
John Coltrane Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Jel se oni zajebavaju sa Nolanovim bonusom?
John Coltrane Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 In your dreams, sledece kolo protiv Moce, nista lakse.In your face :P Dakle 2013 godina se ispraca sa vrha h2h i to posle pobede nad duccom , prvo mesto uprkos svim malverzacijama i pokusajima lopovskog saveza na celu sa Praslinom koji je u dubokoj ilegali, Prasline Terzicu.
Recommended Posts