Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Sto se tice dodatnog drafta, ja putujem i ne znam kako cu i koliko imati internet. Dolazim oko 10.1. pa ako cete da birate do tada, slobodno birajte i bez mene, pa cu ja naknadno, ionako sam prvi evilsmile.gif

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted (edited)
Ja sam za to da se po jedan draftovani odma od NG oslobode za pucanstvo, a da drugi lete krajem januara kada ce i da se odrzi dodatna 2 kruga.
Ma bolje ceo draft u jedan dan, na kraju prelaznog roka. Sta ako oddraftujes nekog ko eksplodira u toku januara? :unsure:edit: Nego sta je sa NBG? Edited by John Coltrane
Posted

I ja sam za draft na kraju prelaznog roka. Ne bih da sada oddraftujem Eriksena a on razvali kod Servuda.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Zimska divlja karta se može iskoristiti do 1. februara, idealno bi bilo odraditi draft u nedelji pre toga... I ne mora da bude u jednom danu...Jedva čekam da dam Zahi nogu u bulju... :lolol:

Posted

Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.

Posted

E nek sam ja ostavio Nolana na klupi :isuse:

Posted
Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.
Oces Sczczczczczczcczzczczcesnija za Harta?
Posted

Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?

Posted

@MocaNjega sam hteo bas da kupim u obicnom™ fantaziju obzirom da je Hauard popio crveni a rez mi je Given :D. Aj videcemo.A Nolan 2 asist i gol :cry:

Posted
Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?
Prozvani pocinju da igraju.
Posted (edited)

Sutra Surle het-trik.Edit: Ili, realnije, 75 minuta na terenu.

Edited by Naa
Posted

Jbt Nolan ubio sa 13 bodova bez bonusa, a meni sad ulazi Januzaj u igru :( Nadam se da nece YAYA uci.

Posted

Jel se oni zajebavaju sa Nolanovim bonusom? :huh:

Posted
In your dreams, sledece kolo protiv Moce, nista lakse.
In your face :P Dakle 2013 godina se ispraca sa vrha h2h i to posle pobede nad duccom :Hail: , prvo mesto uprkos svim malverzacijama i pokusajima lopovskog saveza na celu sa Praslinom koji je u dubokoj ilegali, Prasline Terzicu.