December 27, 201311 yr Sto se tice dodatnog drafta, ja putujem i ne znam kako cu i koliko imati internet. Dolazim oko 10.1. pa ako cete da birate do tada, slobodno birajte i bez mene, pa cu ja naknadno, ionako sam prvi
December 27, 201311 yr Ja sam za to da se po jedan draftovani odma od NG oslobode za pucanstvo, a da drugi lete krajem januara kada ce i da se odrzi dodatna 2 kruga.Ma bolje ceo draft u jedan dan, na kraju prelaznog roka. Sta ako oddraftujes nekog ko eksplodira u toku januara? :unsure:edit: Nego sta je sa NBG? Edited December 27, 201311 yr by John Coltrane
December 27, 201311 yr I ja sam za draft na kraju prelaznog roka. Ne bih da sada oddraftujem Eriksena a on razvali kod Servuda.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
December 27, 201311 yr Zimska divlja karta se može iskoristiti do 1. februara, idealno bi bilo odraditi draft u nedelji pre toga... I ne mora da bude u jednom danu...Jedva čekam da dam Zahi nogu u bulju...
December 28, 201311 yr Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.
December 28, 201311 yr Bogami letece dosta glava u januaru i obzirom da je tako mozemo napraviti neku pre-zimski draft internu pijacu. Evo ja nudim Leskota i Harta, a ni Nolan nije daleko od izlaznih vrata.Oces Sczczczczczczcczzczczcesnija za Harta?
December 28, 201311 yr Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?
December 28, 201311 yr @MocaNjega sam hteo bas da kupim u obicnom fantaziju obzirom da je Hauard popio crveni a rez mi je Given :D. Aj videcemo.A Nolan 2 asist i gol
December 28, 201311 yr Hoce neko Surlea? Jednom je dao 2 (DVA!) gola. Jednom je igrao i preko 70 minuta! A Pabla Hernandeza? A Ferdinanda?Prozvani pocinju da igraju.
December 28, 201311 yr Sutra Surle het-trik.Edit: Ili, realnije, 75 minuta na terenu. Edited December 28, 201311 yr by Naa
December 28, 201311 yr Jbt Nolan ubio sa 13 bodova bez bonusa, a meni sad ulazi Januzaj u igru :( Nadam se da nece YAYA uci.
December 30, 201311 yr In your dreams, sledece kolo protiv Moce, nista lakse.In your face :P Dakle 2013 godina se ispraca sa vrha h2h i to posle pobede nad duccom , prvo mesto uprkos svim malverzacijama i pokusajima lopovskog saveza na celu sa Praslinom koji je u dubokoj ilegali, Prasline Terzicu.