Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

5 vezanih pobeda i sutrasnji mec protiv Cuvara Tradicije moze biti preloman u osvajanju 1 vrha. Nadam se da ce LiRojFer biti manje raspolozen protiv umornog Svonsija.edit: SParkic izbaci Lescota :twak:

Edited by John Coltrane
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Velbek, Kabaje i Jaje za laku pobedu.

Posted

A ja se posle jednog kola pauze vracam na 1. mesto pobedivsi direktnog konkurenta. I sve to sa ogromnim bodovnim zaostatkom za vecinom igraca. Treba da se kajete sto ste me iscimali da igram. :fantom:

Posted

A ja sam izgubio od pokojnog Praslina :isuse: Plus sam zaboravio da promenim kapitena

Posted

Runi© Lalana i Rodrigez u timu. Razvaljivanje Prslina koje nije zabavno bosto doticni bojkotuje forum :mad: Ubibobi zovi ga ovamo ocu da mu se smejem u facu ovako mi smor!

Posted

Nisam stigla da promenim kapitena, pa je slucajno ostavljeni Negredo© izdominirao nad protivnikovim Sukijem©. Sve po starom. :fantom:

Posted

Samo 68 pts uz Eriksena koji je ostao na klupi.

Posted (edited)

Dobio The Ruxins i bez Nolanovih 5 na klupi, stizem i Tolu jos malo. Draft nikad bolji, prvih 5 u 30bodova.Zimski draft bi mogao zadnjih dana januara, tj. koji je deadline za WC?edit: Vec vidim pola draftovanih out :isuse:

Edited by John Coltrane
Posted

Ja sam za to da se po jedan draftovani odma od NG oslobode za pucanstvo, a da drugi lete krajem januara kada ce i da se odrzi dodatna 2 kruga.

Posted

Ja sam za to da mi se posalje kod za klasik ligu posto je Prslin zaboravio a sad bojkotuje forum.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted
Dobio The Ruxins i bez Nolanovih 5 na klupi, stizem i Tolu jos malo
In your dreams, sledece kolo protiv Moce, nista lakse.
Ja sam za to da mi se posalje kod za klasik ligu posto je Prslin zaboravio a sad bojkotuje forum.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pola godine se nisi setio da mozes malo da prelistas prvih par strana topika? :P 40365-12335Tako ti i treba sto cu da te pobedim.