November 2, 201311 yr Aj tisina tu, ovaj s Pericom jedva izlazi na kraj sa mnom kojoj ce uci svi s klupe i jos ce mi i faliti koji.Edit 2: Ipak nije dupli. Edited November 2, 201311 yr by Naa
November 2, 201311 yr Editovala sam, prvo su mi izasla 2 ista posta, pa posle nestao jedan.A i zna se ko je prvi na tabeli. Edited November 2, 201311 yr by Naa
November 2, 201311 yr Pfff, drzi te u igri jedino onaj peskir Silva. Garant si ga uzela samo zato sto ima lepu frizuru.Ja njega ne bih takao ni masicama za zar -_-
November 2, 201311 yr Pfff, drzi te u igri jedino onaj peskir Silva. Garant si ga uzela samo zato sto ima lepu frizuru.Ja njega ne bih takao ni masicama za zar -_-Ne bi ni on tebe. Masicama.
November 2, 201311 yr Ladno su mu dali i asistenciju! Alo, sudija! To se mora ispitati, formirati komisiju za istraziti
November 2, 201311 yr Ovaj Berba nikako da proigra cele godine. Ajde danas i nisam nesto ocekivao, ali mogao bi da zabije neki gol konacno.
November 4, 201311 yr Jbt, od toliko "tridesetica" ja naletim na coveka koji ima Nastasica © Vise ni sa 50 bodova ne moze da se pobedi