Tolaa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) Aj tisina tu, ovaj s Pericom jedva izlazi na kraj sa mnom kojoj ce uci svi s klupe i jos ce mi i faliti koji.Edit 2: Ipak nije dupli. Edited November 2, 2013 by Naa
nbg4ever Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ostala si bez reci? Razumem te, Perica© ima takav efekat
Tolaa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) Editovala sam, prvo su mi izasla 2 ista posta, pa posle nestao jedan.A i zna se ko je prvi na tabeli. Edited November 2, 2013 by Naa
nbg4ever Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Pfff, drzi te u igri jedino onaj peskir Silva. Garant si ga uzela samo zato sto ima lepu frizuru.Ja njega ne bih takao ni masicama za zar -_-
Tolaa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Pfff, drzi te u igri jedino onaj peskir Silva. Garant si ga uzela samo zato sto ima lepu frizuru.Ja njega ne bih takao ni masicama za zar -_-Ne bi ni on tebe. Masicama.
nbg4ever Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ladno su mu dali i asistenciju! Alo, sudija! To se mora ispitati, formirati komisiju za istraziti
Tolaa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Na pravom si mestu, tu je Tola, sad ce odmah komisija.
Behemoth Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ovaj Berba nikako da proigra cele godine. Ajde danas i nisam nesto ocekivao, ali mogao bi da zabije neki gol konacno.
John Coltrane Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Jbt, od toliko "tridesetica" ja naletim na coveka koji ima Nastasica © Vise ni sa 50 bodova ne moze da se pobedi
Recommended Posts