Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Rio kapiten za solidnu prednost protiv Ducce.

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Praslin me ubija ovo kolo, a ja sa 3 krompira u prvih 11 (Chadli, Velbek © i tek kupljeni Leskot). Kad udje Jagielka i kad traka predje na YAYA mogu racunati jos 11 poena, ali ni to nije dovoljno :( .

Izgleda da pada i ducca. Jose Enrique + Pablo Hernandez + 10 poena vs. Gerrard.

+9 molicu lepo :fantom: Izduvao sam, osim ako Gerrard ne udje u novu mladost i zvizne 2 komada. Iskusan potez sa Riom kapitenom (i pored onog plivanja u prvom poluvremenu).

Pardon, racunala sam 2 bonusa Fonteu, a on dobi 3. Rio mi je bio jedina opcija za kapitena, morao je biti neko iz odbrane, posto mi je napad tragican, a sredinu nemam, jedva sam nasla dvojicu koju bih stavila, a od odbrane Utd imao najlakseg protivnika.

4/4. :fantom: Prasline, spremi se. Ovo je prvo kolo u kom imam vise poena sa regularnim timom nego sa ovim.

Ja se vratio, a kako vidim jedini sam bez pobede :isuse:Svi su mi povredjeni u ovom kolu.Sema jos nema?

Takodjer. Mislim, bicu pri kompu, ali je tim napravljen i izgleda spektakularno.Spejd da se prikolje, cim se pojavi.
Mrš.Izvinjavam se, nisam imao net 10-ak dana, pa ću sad da ostavim svoje draftovane: Jääskeläinen i Ramsey.
sharpening-stone.jpg

Cek'... Je l' sad treba odmah da ih izbacujemo za ovo kolo ili mozemo cekati do sledeceg? Glupo je da neki odu u minus, a neki ni ne vide Semove pikove pre dedlajna.

Kasno je sad, jbga.Mislim, ja nemam ni jednog, al ne mozemo sad da ocekujemo da svi benchuju obojicu, u narednih sat i po.Eventualno da se posalje PM spejdovom protivniku, a ostali neka ih izbace do sledeceg kola

Glupo je da se i sledeće kolo ide u minus. Dva kola fore (nemam ni ja nijednog, samokažem). Naravno ako iko ima obojicu.

Jonjo umesto Chadlia i ostaje mi 5milki u banci, jebem ti 10 krugova drafta.

Snodgras! Kakva akvizicija :Hail:Sent from my Nexus 4

Boruc na klupi. Kad sam retard, pa nisam izbacila Jaskalainena odmah jutros kad sam videla da ga je Sem uzeo. :isuse: Jedina dvojica koja su valjala su Kol© i Kejhil, ali ipak dovoljno za +5 protiv Praslina. Kontam da ce da me pobedi, uradice nesto Soldado i Boni, dok ce od mojih Sitijevaca i Junajtedovaca da prime gol oni koji ne treba da ga prime, a nece da gati oni koji treba da daju.