Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ko nedostaje iz prethodne sezone? Bilo nas je 10 cini mi se?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Timmi i tsva, cini mi seSent from my Nexus 4

Posted

To ce otprilike i biti to... Ma bolje i desetorica nego 16 pa da polovina batali do oktobra.

Posted

ja sam vec ranije oktazao. jbg, kad nisam prosle godine mijenjao tim, ne vjerujem ni da cu sad. uz to jako tesko da cu moci da draftujem kao i prosle godine.

Posted

Oбновио сам прошлогодишњи класик, претпостављам да Тими неће обновити тај Б тим тако да неће ни ући у ту лигу.Код за овогодишњи х2х је

40365-12429.

Posted (edited)

Hebala te tacka na kraju koda :lolol:

Edited by John Coltrane
  • 2 weeks later...
Posted

Ајмо, људи, само нас је шест пријављено у лигу. Проверите да нисте грешком први тим уписали и овде.Код за овогодишњи Драфт х2х је

40365-12429

Увече, после Комјунити шилда бирамо 6 играча, или 5 ако се пријави још који менаџер. Пошаљите ПМ-ове драгим колегама из великих лига са којима се дружите, можда некога наговорите.Бобе, Семе, потврдите учешће у драфту 11. августа!1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 232. Cuvari Tradicije II (Zoki82) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 233. SAMCRO Utd (ducca) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 234. Pantelia mrziNoric (Pantelia) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 235. The Ruxins (bob loblaw)6. PPT (Sam Spade)7. Tractor drivers (Behemoth) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 238. Dja djedje (John Coltrane) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребе од 21 до 23_. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) 11. август Моћино комјунити шилд драфт ждребe од 21 до 23.

Posted

Nema, kad Praslin podvikne odma' se prijavljuju :lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Udjoh u H2H sa zakasnjenjem uzrokovanim lenjoscu da reaktiviram tim.

Posted
Nema, kad Praslin podvikne odma' se prijavljuju :lol:
Christmas-Pooh-Piglet-Tigger-Eeyore.jpg
Posted (edited)

Obnovio sam i ja tim.

Edited by Behemoth
Posted

ФК Кичмедисциплина* Peri, opepeli se! Perry Heslop Dja Djedje Milan D Miljkovic Pantelia mrziNoric Sloba Zabunovic PPT Sam Spade Cuvari Tradicije II Dragan Zoric SAMCRO Utd Dusan D Ово је тренутна листа тимова у х2х лиги. Да би у њу ушли није довољно да обновите тим већ морате за њу да се пријавите уз помоћ кода који сам постовао. х2х лиге нису могле да се обнављају, отуд ова ситна заврзлама.

Posted

Ja sam usao i sad opet pokusavam da udjem :D :lolol: konfuzija.com