Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
E, da. Pobedio sam ovde.Fenomenalni PPT je odustao (izgleda) nakon 2 kola, te je imao neku tugu u timu, koju sam oprao rutinski.
Nisam, no nemam sreće (ili pameti) sa izborom igrača.
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
U zimskom draftu se i otpustaju igraci.Hajde da olaksamo glasanje: ti si rekla jedan, ja predlazem jos tri. Oko petka 13. se slazemo, a i redosled smo dogovorili - od poslednjeg ka prvom u h2h tabeli, pa unazad.1 ali bedan: Naa, nbg4everTri praseta: Praslin
OK je sto se otpustaju igraci, ali niko nece otpustiti nekog dobrog, nego samo skart koji verovatno niko drugi nece hteti da kupi. I moci ce ga da zameni verovatno samo malo manjim skartom, jer nista vise nece ostati. Ako i dodje neko dobar u zimskom prelaznom, bice preskup da bi se kupio otpustanjem par losih igraca kojima je vec pala cena.
Posted

Seme, za koliko si ti igraca u dodatnom krugu: 1 ili 3?

Posted

Koliko sam ja shvatio onomad, na zimu se komplet resetuje tim, i bira novih 6-7 igraca.Sent from my Nexus 4

Posted

Ne resetuje se, otkud ti to?

Posted

Nesto sam ja tu onda zabagovao. Mislio sam da komplet rasturamo tim, i radimo nov draft za drugi deo sezone.Kako onda uopste treba da izgleda taj zimski draft?Sent from my Nexus 4

Posted
Seme, za koliko si ti igraca u dodatnom krugu: 1 ili 3?
2

Ako ne može 2, onda 3.

Posted (edited)

Otpustis koga hoces, pa biras nove (dogovorimo koliko) + onoliko koliko si otpustio. Prosle godine medju otpustenima bili Bejns i Luiz, medju novima Staridz... Vrlo se cudno sve to zavrti do januara.Seme, moze i dva, ali neka onda bude da su Tolaa i nbg za 1, a ti i ja za vise od toga, pa cemo kada vidimo sta kazu ostali da odlucimo koliko je to vise.

Edited by Праслин
Posted (edited)

Stanite, hoćete reći da sad ne otpuštamo igrače nego samo dodatni draft? :o Slabo sam na forumu ovih dana, zbunite me kad god se pojavim...mada i ja, istine radi, samo preletim preko teme, my bad.(šifra - prodajem kagawu povoljno, jedva raspakovan, radio samo par minuta)Ja sam kao i obično za more the merrier, dakle može ta 3.

Edited by bob loblaw
Posted

Pišite i mene za ta 3..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Cestitam Praslinu na pobedi. Trenutno se raspadam na deobi poslednjeg mesta sa 3 poraza.Ali valjda ce se to okrenuti uskoro. Dok Kutinjo i Kasorla proigraju :)Sto se mene tice ja sam za dodatna 2 kruga. 3 mi deluje nekako previse, i prosle sezone mi je bilo mnogo onih 8 komada.

Posted

Naa, nbg vs bob, Zoki. Sam, Behemoth, Праслин...Можда да у петак, 13. направимо додатни драфт у коме ће се бирати 2 додатна играча, а да трећег играча бирају само они који пред драфт отпусте једног играча изабраног у првом кругу? То му дође неки компромис са скоро свим до сада изнетим предлозима.

Posted
Naa, nbg vs bob, Zoki. Sam, Behemoth, Праслин...Можда да у петак, 13. направимо додатни драфт у коме ће се бирати 2 додатна играча, а да трећег играча бирају само они који пред драфт отпусте једног играча изабраног у првом кругу? То му дође неки компромис са скоро свим до сада изнетим предлозима.
To mi vec zvuci mnogo bolje, tako da se slazem.
Posted

Aj da napravimo u cetvrtak ili u petak ranije, uvece neki ljudi piju i idu u grad™.Pantelija jebo te Ziru, tacno si dobio za njegov gol :( .

Posted

Moze ranije u petak, nije frka. I onako nece trajati dugo.