Sam Spade Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 E, da. Pobedio sam ovde.Fenomenalni PPT je odustao (izgleda) nakon 2 kola, te je imao neku tugu u timu, koju sam oprao rutinski.Nisam, no nemam sreće (ili pameti) sa izborom igrača.
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 U zimskom draftu se i otpustaju igraci.Hajde da olaksamo glasanje: ti si rekla jedan, ja predlazem jos tri. Oko petka 13. se slazemo, a i redosled smo dogovorili - od poslednjeg ka prvom u h2h tabeli, pa unazad.1 ali bedan: Naa, nbg4everTri praseta: PraslinOK je sto se otpustaju igraci, ali niko nece otpustiti nekog dobrog, nego samo skart koji verovatno niko drugi nece hteti da kupi. I moci ce ga da zameni verovatno samo malo manjim skartom, jer nista vise nece ostati. Ako i dodje neko dobar u zimskom prelaznom, bice preskup da bi se kupio otpustanjem par losih igraca kojima je vec pala cena.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Seme, za koliko si ti igraca u dodatnom krugu: 1 ili 3?
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Koliko sam ja shvatio onomad, na zimu se komplet resetuje tim, i bira novih 6-7 igraca.Sent from my Nexus 4
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Nesto sam ja tu onda zabagovao. Mislio sam da komplet rasturamo tim, i radimo nov draft za drugi deo sezone.Kako onda uopste treba da izgleda taj zimski draft?Sent from my Nexus 4
Sam Spade Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Seme, za koliko si ti igraca u dodatnom krugu: 1 ili 3?2 Ako ne može 2, onda 3.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) Otpustis koga hoces, pa biras nove (dogovorimo koliko) + onoliko koliko si otpustio. Prosle godine medju otpustenima bili Bejns i Luiz, medju novima Staridz... Vrlo se cudno sve to zavrti do januara.Seme, moze i dva, ali neka onda bude da su Tolaa i nbg za 1, a ti i ja za vise od toga, pa cemo kada vidimo sta kazu ostali da odlucimo koliko je to vise. Edited September 1, 2013 by Праслин
Pokojni Ruxin Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) Stanite, hoćete reći da sad ne otpuštamo igrače nego samo dodatni draft? :o Slabo sam na forumu ovih dana, zbunite me kad god se pojavim...mada i ja, istine radi, samo preletim preko teme, my bad.(šifra - prodajem kagawu povoljno, jedva raspakovan, radio samo par minuta)Ja sam kao i obično za more the merrier, dakle može ta 3. Edited September 1, 2013 by bob loblaw
zoki Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Pišite i mene za ta 3..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Behemoth Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Cestitam Praslinu na pobedi. Trenutno se raspadam na deobi poslednjeg mesta sa 3 poraza.Ali valjda ce se to okrenuti uskoro. Dok Kutinjo i Kasorla proigraju :)Sto se mene tice ja sam za dodatna 2 kruga. 3 mi deluje nekako previse, i prosle sezone mi je bilo mnogo onih 8 komada.
Прслин Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Naa, nbg vs bob, Zoki. Sam, Behemoth, Праслин...Можда да у петак, 13. направимо додатни драфт у коме ће се бирати 2 додатна играча, а да трећег играча бирају само они који пред драфт отпусте једног играча изабраног у првом кругу? То му дође неки компромис са скоро свим до сада изнетим предлозима.
Tolaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Naa, nbg vs bob, Zoki. Sam, Behemoth, Праслин...Можда да у петак, 13. направимо додатни драфт у коме ће се бирати 2 додатна играча, а да трећег играча бирају само они који пред драфт отпусте једног играча изабраног у првом кругу? То му дође неки компромис са скоро свим до сада изнетим предлозима.To mi vec zvuci mnogo bolje, tako da se slazem.
John Coltrane Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Aj da napravimo u cetvrtak ili u petak ranije, uvece neki ljudi piju i idu u grad.Pantelija jebo te Ziru, tacno si dobio za njegov gol :( .
nbg4ever Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Moze ranije u petak, nije frka. I onako nece trajati dugo.
Recommended Posts