Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Mislim da ne.
Ipak bi trebalo da može 5-2-3. You can play in any formation, providing 1 goalkeeper, at least 3 defenders and at least 1 forward are selected at all times. Što znači - Prasline padaš! evilsmile.gifSeamus Coleman madafakaz, Seamus Coleman! :kurčenje:

Edited by bob loblaw

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ nbgBudem li te pobedio pobedu cu posvetiti tebi i savetu za Budy :P .

A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4

Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki :cool:

• Author
A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4
Super je sto, na primer, kada prsnes sa prvim timom vec u subotu onda Draft produzava zabavu i na nedelju. Tako ja danas cekam da Soldado i Tores daju po sest golova a da im Hazard i Chadli ne asistiraju. :isuse:
Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki :cool:
Prisutan.Pa tako izgleda, ali nada nikad ne umire :)
  • Author

Evo ga prvi od neophodnih sest Soldadovih.

Aj, nastavi da bajes. Treba mi za onaj drugi topik. Ју скреч мај бек...Sent from my Nexus 4

• Author

Glupi debeljko mi upropastio prvu od 11 potrebnih Toresovih asistencija.

Ako Hazard totalno fejluje i imaš neke šanše...:kontrakukanje:

• Author

Ubise mi Ramiresa.edit: Mora Tores bar het trik na 3 asistencije Ramiresa i to u obe utakmice da bih prestigao tvog Minjolea i Kolmana, Azara kapitena da ne pominjem. Bicu naj luzer u ovom kolu.

Edited by Праслин

Ducco izgleda jos nista nije gotovo.Kako stvari stoje 8 je za tebe, ti imas Zabaletu, a ja kapetana Terija (doduse imas ga i ti ali nije kapetan), Ramiresa i Torresa.Bice gusto ako neko od ovih mojih zabije™ protiv Vile.

Runi na klupi kao treca izmena :isuse: nije igrao nista cele pripreme i onda udje ko izmena i ubije dve asistencije lagano.

Soton doveo Pabla Osvalda. Toliko of Jaya a bogme ce i Rikiju da se tresu gace :(

Bravo Yaya bravo Hart (izdrzi)