Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

I ja cu ipak malko sacekati sa shutiranjem Lukakua ^_^Moco oraganizuj gay chat pa tamo kenjajte :yawn2:

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Moраћеш још 2 да изабереш без обзира што никога не избацујеш.

Azar se povredio sumnjaju na ligamente. Lepo kazem dajte da odgodimo draft posle internacionalnih meceva ne zajebavajte.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Author

Evo, ja cu da ga uzmem tako kljakavog odma`.

Ma naravno da cemo odloziti.

Znaci nista od draftovanja odmah? :cry:

• Author

Опет гласање. :isuse:Ако икада постанем заговорник диктатуре то ће бити захваљујући Драфту.Дакле, три опције па се уписујте. Може да се гласа и за више опција, побеђује она са више гласова, ако две имају исти број гласова бацићу новчић а ви ћете морати да ми верујете. :PДрафт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -

Upravo krenuo da pišem da je najbolje da svako bira kad stigne, dakle

Vote-1.jpg

Edited by bob loblaw

Benemouth je rekao da može najkasnije do nedelje ajd onda da vidimo da ga održimo u nedelju ako ništa drugo bar će proći prve tekme kvalifikacija.

• Author

Најпонизније вас молим да ме удостојите уписивања ваших гласова у табелу приложену у мом прошлом посту. Ако имате нове категорије, допишите их болдом па гласајте и за њих.

Potpuno podržavam uvođenje diktature ubuduće i glasam za predlog broj 1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Oprosti prasline, smetnuo sam sa uma da nas ima 16254, pa nas je teško sve pohvatati...Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслин, bob loblawДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим)

• Author

Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82Драфт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -

Edited by Праслин

Prasline obriši svoj glas iz prve opcije :mad: Kradeš ko Sloba sunce ti krvavo.

Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -