Прслин Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Praslin rekao, posle internesnl brejka. Recimo, 11/12/13. septembar.Praslin rekao, jedan krug.Praslin rekao, vajld kard.Рекао сам да ће бити онако како се договоримо, а предложио сам да буде после интернејншл брејка како би избегли испале због повреда на међународним. Вајлд кард се подразумева, како другачије да се избаце сви одједном без пенала?Што се броја кругова тиче, ја бих волео да их буде више од једног. Можда би било занимљиво и да имамо још 6 кругова, уз услов да се узме цео први тим у формацији по жељи? Не знам, предлажите, имамо форе до половине септембра.
Pokojni Ruxin Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Onda moraju svi da iskoriste divlju kartu, bez obzira da li učestvuju ili ne, i da li im je neophodna ili ne....u suprotnom narušavamo 1 integritet takmičenja.
John Coltrane Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Рекао сам да ће бити онако како се договоримо, а предложио сам да буде после интернејншл брејка како би избегли испале због повреда на међународним. Вајлд кард се подразумева, како другачије да се избаце сви одједном без пенала?Што се броја кругова тиче, ја бих волео да их буде више од једног.Можда би било занимљиво и да имамо још 6 кругова, уз услов да се узме цео први тим у формацији по жељи? Не знам, предлажите, имамо форе до половине септембра.Najbolje da imamo svaki mesec dana po 6 krugova!!!
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Pobeda u derbiju do sada neporazenih nad Bobom Loblowom. 3/3 Ovaj draft tim mi je mnogo bolji od redovnog.
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 E, da. Pobedio sam ovde.Fenomenalni PPT je odustao (izgleda) nakon 2 kola, te je imao neku tugu u timu, koju sam oprao rutinski.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Коњи врани зауздани™. Рутинска победа у овој бескрајно важнијој лиги од небитног Премијершипа.
Pokojni Ruxin Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) Pobeda u derbiju do sada neporazenih nad Bobom Loblowom. 3/3 Ovaj draft tim mi je mnogo bolji od redovnog. Rispekt tola, sabijaš. :)Promašio skroz kapitena, padlo hernandez me spasao potpunog očaja, ali pobedu nisam ni zaslužio...prvi sam u classicu though, od koga je dosta je.I meni više leži draft, bolje trpi ovu moju trenutnu ravnodušnost prema fantaziju. Edited September 1, 2013 by bob loblaw
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 A nisi bas ni imao srece, imas drugi rezultat u ligi u ovom kolu.
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 I, sta radimo sad? Ja predlazem jedan krug, u petak 13. septembra
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 I ja mislim da je 1 najbolje. Onih 6 sto je predlozio Praslin mi se nikako ne svidjaju, ostalo bi jako malo slobodnih igraca, sto bi nekog moglo bas da zezne u slucaju nekih povreda.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 U tome je i poenta. Sa koliko draftovanih smo zavrsili proslu sezonu? Ja mislim da ih je bilo osam, devet.Mislim da je jos po jedan malo, ali kako odluci vecina tako ce da bude.
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sad po 1 i onda nakon zimskog prelaznog roka jos par i ova sezona se zavrsava sa desetak. Ako neko bude oslabljen povredama, suspenzijama i slicno, moze da se desi da igra dobar deo sezone sa 8-9 igraca u timu, pogotovo kad budu ona kola sa po 5-6 utakmica. Em nije zanimljivo igrati protiv takvih, em bi lako mogli da batale. A i onda nema smisla imati zimski draft.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 U zimskom draftu se i otpustaju igraci.Hajde da olaksamo glasanje: ti si rekla jedan, ja predlazem jos tri. Oko petka 13. se slazemo, a i redosled smo dogovorili - od poslednjeg ka prvom u h2h tabeli, pa unazad.1 ali bedan: Naa, nbg4everTri praseta: Praslin
Recommended Posts