Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ej, ubicete me, nemam vremena da rendam citav topik. Osim ovih 5, tim popunjavam sa bilo kojim od preostalih. Bitno je da niko drugi nema ovih 5?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Pa bitno je i da ti nemaš naših 5. :D Evo ti spisak draftovanih lenji čoveče.GK: Cech, Joe Hart, Begovic, De GeaDF: Evra, Baines, Ivanovic, Kompany, Vertonghen, Agger, David Luiz, Ashley Cole, Coleman,MF: Walcott, Felaini, Hazard, Silva, Mata, Casorla, Yaya Toure, Coutinho, Mitchu, Sessegnon, Jesus Navas, Mirralas, Zaha, Lennon, Snodgrass, Gerrard, Nolan, Ben Arfa, Oscar, Pienaar, Whittingham, BaleFW: Van Persie, Benteke, Lukaku, Aguero, Soldado, Bony, Rooney, Negredo, Sturridge, Giroud, Rickie Lambert, Lampard, Schurlle, Kagawa, Berbatov, van Wolfswinkel, Dzeko, Papiss Cisse, Anelka, Jovetic

Posted (edited)

Izabrao si svojih 5, a isto smo uradili i svi mi. Tih 60 igraca su u po samo jednom timu. Spisak "zabranjenih" 60 imas par strana nazad, posle drafta, a mozes da ga vidis i ako kursor stavis na moj nik ili kliknes na njega. Na tom spisku jos nema tvojih igraca, ubacicu ih za vikend.edit: u spisku koji je kopi pejstovao bob ima par gresaka, imena su ok ali je par igraca sredine zavrsilo medju napadacima.Pazi tokom godine da ne uzmes nekog tudjeg igraca cak ni za klupu, to je jako vazno za regularnost lige.

Edited by Праслин
Posted

Sve je to ok, nego sam mislio da nema nikakvog uparivanja igrača. A ima li trampi?

Posted

Ima, naravno. Bitno da je jedan za jedan.Hoces Ben Arfu za Suareza? :naughty:

Posted

Arteta out 6 nedelja, taman sam ga imao kao dzokera u vezi :isuse: ... Ko bi mogao btw biti prvi spic Evertona, Jelava ili Kone? Ili ima mozda mesta za obojicu?

Posted

Jelavic je odlican bio na pripremama. Ne verujem da ce igrati sa 2 spica.

Posted
Loris, Vidić, De Bruin, Fernandinjo, Suarez.
Praline, ubaci i ove na spisak...
Posted

Prasline nadam se da ovako nesto prolazi, nisam ispratio ovo sa kraljem i njegovim igracima, videcu da doradim jos ujutru (komiran sam od puta)untitled.png

Posted
Prasline nadam se da ovako nesto prolazi, nisam ispratio ovo sa kraljem i njegovim igracima, videcu da doradim jos ujutru (komiran sam od puta)
Колико видим, све је ок.
Posted

Cahil se nece naigrati kod Murinja, cini mi se...

Posted

Prasline, kako ja s mojim eksperimentalnim timom zavrsih u vasoj ligi?

Posted

Obnovio sam proslogodisnu Klasik ligu pa si automatski uleteo.