kralj Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ej, ubicete me, nemam vremena da rendam citav topik. Osim ovih 5, tim popunjavam sa bilo kojim od preostalih. Bitno je da niko drugi nema ovih 5?
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Pa bitno je i da ti nemaš naših 5. :D Evo ti spisak draftovanih lenji čoveče.GK: Cech, Joe Hart, Begovic, De GeaDF: Evra, Baines, Ivanovic, Kompany, Vertonghen, Agger, David Luiz, Ashley Cole, Coleman,MF: Walcott, Felaini, Hazard, Silva, Mata, Casorla, Yaya Toure, Coutinho, Mitchu, Sessegnon, Jesus Navas, Mirralas, Zaha, Lennon, Snodgrass, Gerrard, Nolan, Ben Arfa, Oscar, Pienaar, Whittingham, BaleFW: Van Persie, Benteke, Lukaku, Aguero, Soldado, Bony, Rooney, Negredo, Sturridge, Giroud, Rickie Lambert, Lampard, Schurlle, Kagawa, Berbatov, van Wolfswinkel, Dzeko, Papiss Cisse, Anelka, Jovetic
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 (edited) Izabrao si svojih 5, a isto smo uradili i svi mi. Tih 60 igraca su u po samo jednom timu. Spisak "zabranjenih" 60 imas par strana nazad, posle drafta, a mozes da ga vidis i ako kursor stavis na moj nik ili kliknes na njega. Na tom spisku jos nema tvojih igraca, ubacicu ih za vikend.edit: u spisku koji je kopi pejstovao bob ima par gresaka, imena su ok ali je par igraca sredine zavrsilo medju napadacima.Pazi tokom godine da ne uzmes nekog tudjeg igraca cak ni za klupu, to je jako vazno za regularnost lige. Edited August 15, 2013 by Праслин
kralj Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Sve je to ok, nego sam mislio da nema nikakvog uparivanja igrača. A ima li trampi?
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Ima, naravno. Bitno da je jedan za jedan.Hoces Ben Arfu za Suareza?
ducca Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Arteta out 6 nedelja, taman sam ga imao kao dzokera u vezi ... Ko bi mogao btw biti prvi spic Evertona, Jelava ili Kone? Ili ima mozda mesta za obojicu?
Behemoth Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Jelavic je odlican bio na pripremama. Ne verujem da ce igrati sa 2 spica.
zoki Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Loris, Vidić, De Bruin, Fernandinjo, Suarez.Praline, ubaci i ove na spisak...
John Coltrane Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Prasline nadam se da ovako nesto prolazi, nisam ispratio ovo sa kraljem i njegovim igracima, videcu da doradim jos ujutru (komiran sam od puta)
Прслин Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Prasline nadam se da ovako nesto prolazi, nisam ispratio ovo sa kraljem i njegovim igracima, videcu da doradim jos ujutru (komiran sam od puta)Колико видим, све је ок.
ducca Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Cahil se nece naigrati kod Murinja, cini mi se...
Timmi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Prasline, kako ja s mojim eksperimentalnim timom zavrsih u vasoj ligi?
Прслин Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Obnovio sam proslogodisnu Klasik ligu pa si automatski uleteo.
Recommended Posts