Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ekipo, palim ja do vikenda.Usao sam u draft ligu sa vec okacenim timom. Vi ovde izglasajte sta treba, a ja cu ubaciti igrace na vreme (posaljite PM, da mi dodje na mejl).Nadam se da postoji konsenzus oko koncepta - 5 draftovanih od strane ucesnika (po broju glasova) i 10 dopunskih (njih mogu ja samostalno da odaberem za prva tri kola, a posle da predlozite svi po jednog, ili predlazite odmah i dopunske, tj dva puta). Budite koliko toliko posteni, i nemojte da napunite tim VazTeovima i Vuckicima ;). Naravno, ako se Kralj javi, izbacite tim iz lige.Aj, zivi bili, pa se vidimo u subotu.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

1. Lloris2. Mertesacker3. Pablo Hernandez4. Suarez5. Hooper

Posted

Krul, Mertesacker, Walters, Nani, Suarez

Posted (edited)

Cini mi se da su se Lloris, Mertesacker i Suarez izdvojili. Jos 2 komada i to je to.Po meni Nani bi bio bas teska koska, Walters je vec ozbiljna opcija i poslednji mozda da bude taj ili famozni Hooper ili Johnson (da l Adam da l Glen).Treba imati u vidu da se petak blizi a da ce u subotu bili blokiran fantazi pa da pozurimo, do cetvrtka u podne da damo Kralju i tu dogovorimo petorku draftovanih, a tokom popodneva i uvece da popunimo i ostatak igraca i zakljucamo taj prokleti tim.

Edited by ducca
Posted

Ta trojka+špic i veznjak. Što se mene tiče Fletcher za špic, i Walters/P.Hernandez/G.Ramirez....sve mi jedno za veznjake, tu bar ima solidnih izbora svakako ga nećemo zajebati. Ali je možda najpoštenije da gledamo prošlogodišnji učinak pa da bude Walters. Da ne može niko da nam dovodi u pitanje dobre namere. -_-

Posted

Slazem se za Waltersa. Iskopajte jos jednog i to je to. Spic ili odbrana

Posted

Praštajte ljudi ako boba znate. Sutra bih mogao da napravim tim od resto kontigenta pod adekvatnim nazivom (dvoumim se izmedju škarta i otpadnika) ako vam nije kasno (Praslin mi je u poruci, uz mnoštvo ucena uvreda i RL dakako pretnji definisao neke rokove). :)Izvinite ljudi još jednom.

Posted (edited)

Nista, dobro je da si se javio :) Vidi ako mozes do cetvrtka uvece da odlucis kojih su ti petorica draftovani, i onda od preostalih slobodnih dovrsi tim. Mi cemo onda morati da korigujemo nase ako imamo nekog od tvojih novoizabranih i da ih izbacimo pre deadline-a, ali s obzirom da ce sajt verovatno blokirati vec u petak uvece moramo to sutra ili petak tokom dana zavrsiti. Imas na 17. strani spisak igraca koji su izabrani, procena je da je i dalje ostalo dosta talenta da se draftuje (ako ti nesto znaci Suarez je ostao slobodan, itd). Samo rokni spisak petorice kad zavrsis.

Edited by ducca
Posted
Praslin mi je u poruci, uz mnoštvo ucena uvreda i RL dakako pretnji definisao neke rokove.
Као што ти већ рекох, сестрић ће ти бити враћен чим обавиш потребне измене. Што се кола тиче... Јебига, извини, тајмер је био лоше подешен, побркао сам датуме па се активирало мало пре рока. Молим те схвати ме, велики је притисак свих ових играча на мене као организатора. Битно да си се јавио. Ипак смо своји, мајку му.
Posted

Dva sata se nećkam, bokte...Loris, Vidić, De Bruin, Fernandinjo, Suarez.

Posted

:kralj:Konacno smo zavrsili draft.Sad kad bi samo Praslin kopirao draftovane igrace u svoj prvi post na topicu bilo bi ekstra.

Posted

Predji kursorom preko mog nika.Nismo zavrsili sa draftom, Kralj se jos nije prijavio u ligu. :isuse:Nego, je l` zna neko kako da se instalira cirilica na Kindlu? :s_c:

Posted

Ceo dan neće da mi prihvati registraciju. pokušao sam sa 3 mail-a, ali rešiću ne brini.

Posted

Konacno sve u redu, izbaceno 13. prase, upao Kalabaster.