ducca Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Mislim da je to finalni blef. Videcemo, rizik nije bio preveliki pa sta bude. Inace, Kralj izgleda definitivno odustao :(
Прслин Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Послао сам Краљу ПМ са молбом да се јави на топик и драфтује играче и обавештењем да ћу морати да избацим његов тим из х2х лиге ако то не учини до сутра. Не могу да га чекам до петка пошто се прошле године сајт Фантазија блокирао у петак.
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ja vec imam spreman alternativni tim, koji bi ubacili umesto kralja, ako se ovaj ne pojavi. Ili ako ne navatamo jos nekoga.Neka 5 draftovanih igraca budu sa onog spiska (prva 4 po pozicijama i koji je vec peti - GK/DEF/MID/FOR/+1). Rendom se ubace nedraftovani igraci da popune tim (izmenja se sta treba, nakon dopunskog kola). Tu se odabere 11 igraca, kapiten i ne dira se nista do zimskog drafta.Dakle, draft igraci bi bili:MertesakerGeri HuperLjorisAdam DzonsonKlisi
Прслин Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Шта фали нашем прошлогодишњем колеги Авериџу?
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Nemam pojma, smara me to. Interesantnije mi je ovako.Ali nek narod odluci
Прслин Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Ако народ одлучује, онда да гласамо којих 5 улазе у тај додатни тим као драфтови. :)Мој предлог:1. Суарез2. Флечер3. Реми4. Мертесакер5. Мињоле
zoki Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Nisam za Average-a, nego za fantomski tim nbg-a.. :DMojih 5:Loris, Pera, Suki, Walters, CabayeПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Moze. Nije spisak uklesan u kamenu -_-Jbga, jednostavno mi je interesantnije da igram protiv nekoga kome je kapiten Adam Dzonson, i ima u postavi Cadlija, Sigurdsona, Ruiza, nego da cekam nekakav evridj.
ducca Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Moj:1. Suarez2. Flacher ili Remy (da ne bude bas 3 spica, ionako nam preostaje malo)3. Walker4. Fernandinho5. Terry/Azpilikueta
Прслин Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 2. Flacher ili Remy 5. Terry/AzpilikuetaВидим да се ниси припремио ни за овај народни драфт.
ducca Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Kako nisam - vagao sam do 9:03h u nedelju, sve iskalkulisano, vreme ce pokazati - ili osvajam ili sam zadnji, nema izmedju. Za Kraljev tim, jbg kako narod odluci, stavise onaj prvi par spiceva bih ipak ostavio u opticaju Moze i taj Lloris sto ga pominjete, zatvorimo mu golmana koji je OK, a realno nece niko plakati za njim...
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ajde onda ozbiljno...Svako neka predlozi igrace po onoj formuli GK/DEF/MID/FOR/+1, pa odaberemo po broju glasova. Za preostalih deset, nakon dopunskog kola, moze svako da predlozi jos po jednog (evo, ja se uzdrzavam od glasanja :P ). U prva tri neka ostanu oni koji su vec u timu. Ili tako nesto1. Lloris2. Mertesacker3. AJohnson4. Suarez5. RemiI onda se kralj javi, te nam se posere u zabavu :P
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Nije da ih nema. Najvise u odbrani, naravno, ali ima i ofanzivnih.Morison, Dzonson, Volters, Kerol, Dzej Rodrigez, Pablo Hernandez, Remi, Dauning, Nani, Gaston Ramirez, Ruiz, Sigurdson. Plus novopridoslice poput Paulinja, Fernandinja, Cadlija, Kornelijusa, Hupera... I sto je najzanimljivije, nikad ne znas koji ce od njih da eksplodira, ili se povampiri.
Recommended Posts