Jump to content
IGNORED

Istorijat F1

alpiner

Recommended Posts

Posted

Kontam sta pricas, i ta scena je jos uvek itekako ziva samo sto se ne vozi vise na krug:

Ima ovde kod mene bas jako puno grassroots trkanja, od (polu)zvanicnog do potpuno ilegalnog, u raznim varijantama, sve domaca radinost sljakerska vikend scena. Sto ovako u drag fazonu, sto drift, sto na malim ovalima sa podlogom od sljake, da li sa "abartovanim" automobilima nabudzenih performansi da li sa totalnim krzevima - moj drugar vozi amaterski clunker racing, ima citavu hordu ocerupanih Honda Civica godista s polovine 90-tih u raznim fazama raspada koje sam sprema i krpi od vikenda do vikenda samo da bi ih tamo opet skroz polupao. To bi bila neka ta scena kao sto je kod nas, daleko je sve to od profesionalizma i od medija ali je itekako zivo zdravo i debelo.

A estrada je estrada, jebiga. Ja sam svakako uvek bio vise za andergraund. ;)

• 7 months later...
Posted

Leclerc se opasno zakucao u zid na trećoj krivini

Posted

Eh :sad:

1960032100.jpg

Posted

To je jedan od onih dana kog se secas ceo zivot. I trka i vesti posle i telefon koji zvoni...

Posted

Donington. :hail: Ne samo sto ih je pokidao sve u jednom krugu, mislim da na kraju trke cak niko nije ni ostao u istom krugu s njim, i to u godini kad je imao mnogo gori auto od Prosta. 

• 3 weeks later...
Posted

Niki Lauda, deo istorije sporta, kreator istorije sporta ce voziti nebeskim stazama od danas. 

Ako je pola od onoga sto se prica o njemu tacno, bio je opak perfekcionista veliki majstor.

Posted

Prvi vozač čije sam ime čuo u prenosima, one sezone sa Prostom u McLarenu, na neki način sinonim za F1 za mene :(

Posted

Isto. I sećam se da mi je ćale rekao da mu je pola lica spaljeno i jedno uvo skoro celo sprženo ali da on i dalje vozi, što je u mom klinačkom mozgu zvučalo kao nešto najkul na svetu.