Jump to content
IGNORED

Wimbledon Final --- Đoković(1)-Murray(2) PbP

renne

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

76

• Nesh

33

• freakns

29

• eumeswil

29

Top Posters In This Topic

ja bih reko da su to bredli kuper i džerard batler.
ocito su u pitanju poznati glumci, koji su samo meni polupoznati (nepoznati) :)
zar ovaj levo nije neki polupoznati glumac?
desni je snimio samo "ovo je sparta". posle su ga stavljali u sve i svašta. nije se primilo.levi već ima bolju karijeru.
desni je snimio samo "ovo je sparta". posle su ga stavljali u sve i svašta. nije se primilo.levi već ima bolju karijeru.
Ima i ono kad glumi onog ludaka koji se sveti pravosudnom sistemu u Americi.
Pa, zasto si se onda javljao da sporis moju tvrdnju ako ne moze da se uporedjuje?
Pa ti pokušavaš da postaviš Đokovićev uspeh iznad uspeha reprezentacije u drugim sportovima i porediš neuporedivo, ne ja. Tebe bi izgleda kao jedini ekvivalent zadovoljilo da imamo megadominantnog igrača koji bi sam nosio celu ekipu, dok bi ostali statirali. I još bio medijska super zvezda. Edited by miki.bg
Pa ti pokušavaš da postaviš Đokovićev uspeh iznad uspeha reprezentacije u drugim sportovima i porediš neuporedivo, ne ja. Tebe bi izgleda kao jedini ekvivalent zadovoljilo da imamo megadominantnog igrača koji bi sam nosio celu ekipu, dok bi ostali statirali. I još bio medijska super zvezda.
Sta bi mene zadovoljilo to je moja stvar. Napisao sam da mi nikada nismo imali veceg sampiona ni u jednom sportu i ako to hoces da osporis izvoli ponuditi neko ime, umesto sto lupetas bezveze i drljas neki pokusaj rasprave o nemam pojma cemu.

Endi Marej je kompletan prize money donirao u fondaciju za istraživanje i borbu protiv raka. Svaka čast Endi...

Endi Marej je kompletan prize money donirao u fondaciju za istraživanje i borbu protiv raka. Svaka čast Endi...
:ziga:
:ziga: :ziga: :ziga:

Meni se to nimalo ne dopada. Mogao je da primi para i naknadno donira istu sumu.Ovako se pravi pritisak da svi to moraju da rade.Mrzim takav PR.

Meni se to nimalo ne dopada. Mogao je da primi para i naknadno donira istu sumu.Ovako se pravi pritisak da svi to moraju da rade.Mrzim takav PR.
a sto da se i ne pravi pritisak? jel uradio nesto lose, dao novac za pogresnu svrhu? donirao mozda pare kraljevskoj porodici monaka kao neki?ne pamtim da sam procitao besmisleniji komentar na ovom forumu. realno, hit. Edited by gazza1

Izvinjavam se. Izgleda da je ovo ipak bila glasina. Lik koji je ovo tvitovao je i sam bio slagan u vezi ove donacije :isuse:https://twitter.com/jamiefox1edit: Zaista mi nije jasno ko može da se zajebava sa ovim stvarima.

Edited by Jean-Luc Picard