SleeperSleep Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 meni veći utisak ovaj škocki gay-couple iza Tomasa.zar ovaj levo nije neki polupoznati glumac? Link to comment
malkin Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 ja bih reko da su to bredli kuper i džerard batler. Link to comment
SleeperSleep Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 ja bih reko da su to bredli kuper i džerard batler.ocito su u pitanju poznati glumci, koji su samo meni polupoznati (nepoznati) :) Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Nisi jedini :D. Ajd Batlera znam a ovaj drugi mi je potpuno nepoznat :D Link to comment
garcia Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 zar ovaj levo nije neki polupoznati glumac?desni je snimio samo "ovo je sparta". posle su ga stavljali u sve i svašta. nije se primilo.levi već ima bolju karijeru. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 desni je snimio samo "ovo je sparta". posle su ga stavljali u sve i svašta. nije se primilo.levi već ima bolju karijeru.Ima i ono kad glumi onog ludaka koji se sveti pravosudnom sistemu u Americi. Link to comment
eumeswil Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 (edited) Pa, zasto si se onda javljao da sporis moju tvrdnju ako ne moze da se uporedjuje?Pa ti pokušavaš da postaviš Đokovićev uspeh iznad uspeha reprezentacije u drugim sportovima i porediš neuporedivo, ne ja. Tebe bi izgleda kao jedini ekvivalent zadovoljilo da imamo megadominantnog igrača koji bi sam nosio celu ekipu, dok bi ostali statirali. I još bio medijska super zvezda. Edited July 7, 2013 by miki.bg Link to comment
harper lee Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Pa ti pokušavaš da postaviš Đokovićev uspeh iznad uspeha reprezentacije u drugim sportovima i porediš neuporedivo, ne ja. Tebe bi izgleda kao jedini ekvivalent zadovoljilo da imamo megadominantnog igrača koji bi sam nosio celu ekipu, dok bi ostali statirali. I još bio medijska super zvezda.Sta bi mene zadovoljilo to je moja stvar. Napisao sam da mi nikada nismo imali veceg sampiona ni u jednom sportu i ako to hoces da osporis izvoli ponuditi neko ime, umesto sto lupetas bezveze i drljas neki pokusaj rasprave o nemam pojma cemu. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Endi Marej je kompletan prize money donirao u fondaciju za istraživanje i borbu protiv raka. Svaka čast Endi... Link to comment
SleeperSleep Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Endi Marej je kompletan prize money donirao u fondaciju za istraživanje i borbu protiv raka. Svaka čast Endi... :ziga: Link to comment
yolo Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Endi Marej je kompletan prize money donirao u fondaciju za istraživanje i borbu protiv raka. Svaka čast Endi... :ziga: :ziga: :ziga: Link to comment
Budja Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Meni se to nimalo ne dopada. Mogao je da primi para i naknadno donira istu sumu.Ovako se pravi pritisak da svi to moraju da rade.Mrzim takav PR. Link to comment
yolo Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 (edited) Meni se to nimalo ne dopada. Mogao je da primi para i naknadno donira istu sumu.Ovako se pravi pritisak da svi to moraju da rade.Mrzim takav PR.a sto da se i ne pravi pritisak? jel uradio nesto lose, dao novac za pogresnu svrhu? donirao mozda pare kraljevskoj porodici monaka kao neki?ne pamtim da sam procitao besmisleniji komentar na ovom forumu. realno, hit. Edited July 7, 2013 by gazza1 Link to comment
Roger Sanchez Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Bradley nije ni škot. Pozer jedan..Jel bila Kelly Macdonald? Ili bar Amy? Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 (edited) Izvinjavam se. Izgleda da je ovo ipak bila glasina. Lik koji je ovo tvitovao je i sam bio slagan u vezi ove donacije https://twitter.com/jamiefox1edit: Zaista mi nije jasno ko može da se zajebava sa ovim stvarima. Edited July 7, 2013 by Jean-Luc Picard Link to comment
Recommended Posts