July 9, 201311 yr Yugobasket @yugobasket9hAmerican PG Tyrese Rice (185-1987) will receive #Macedonian citizenship. #košarka #basketball
July 27, 201311 yr Turbasket @turbasket3mNow got the confirmation.. Milos Teodosic agreed to terms and will sign a 2-year contract with Fenerbahce on Monday.
July 27, 201311 yr Jel sam nesto pomesao ili sam negde video naslov za neki trejd Bo-Teo? A gde je Bo sad uopste?
July 27, 201311 yr teodosic i bjelica u istom timu, hiljade i hiljade orgazama. Tek ces doziveti multiple orgazme kad ih budemo ruzno jebali u grupi
July 27, 201311 yr bas me zanima kako ce Zeljko naterati Tea da igra odbranu kada ni Duda to nije mogao, mada ovaj tandem Bo i Teo obecava da ce biti najbolji u poslednjih xy godina
July 28, 201311 yr Duda ga nije ni terao, kod njega ni nema odbrane :)A Zelimir ga nije kupio po poslednjim vestima sa Tw.
October 1, 201311 yr Kvalifikacije počinju danas, u petak dobijamo poslednjeg rivala u grupi...Himki mi deluje najjace ovde, bilo bi dobro da se sapletu osim njih sanse za prolaz ima eventualno Ritas, zbog domaceg terena, i Banvit, mada nemam predstavu kako im sada izgleda tim...