Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Јесте брже него прошле године, нешто је другачије, али за разлику од форме играча ове сам промене ухватио и већ сам на 102 милиона.
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Isto kao i prosle sezone. Cak je, cini mi se, povecana granica za rast cijene. Hazard je prosle sezone narastao 0.6 za dva kola i to nije igrao u medjuvremenu.
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Нема везе да ли је играо или не, питање је само колико је купован/продаван. Рачунају преко процената власништва, а не кроз број трансфера: Коне (кога сам грешком купио) је за два дана пао за 0.2 а продало га је око 7000 људи. Ван Персија је за то време истоварило (када се одузме број оних који су га довели од броја оних који су га продали) неколико десетина хиљада људи а није се променио ни зеру.
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) da li ti to stvarno meni pokusavas da objasnis? :lolol:hazarda su kupovali iako je imao slobodno kolo, to sam htio da kazem. nevidjen hype. mislim da su on, perica i tevez za ta dva kola skocili za 1.5. ja sam uzeo wc prije toga i stavio ih u svoj tim. Edited September 3, 2013 by Timmi
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Не покушавам теби да објасним, већ покушавам заједно са тобом да дискутујем са Краљем а да сви ми заједно објаснимо Малкину.
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ono o procentu vlasnistva vazi za pad cijene. za rast je isti broj za sve.
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Isto kao i prosle sezone. Cak je, cini mi se, povecana granica za rast cijene. Hazard je prosle sezone narastao 0.6 za dva kola i to nije igrao u medjuvremenu.Obrati pažnju samo na broj igrača kojima je u ovoj rundi pala ocena (a tek je utorak ujutru).
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 padalo je i ranije, samo nisi obracao paznju jer te igrace niko nema u timu. ili bar 90% njih.
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja to uvek u statistici pratim. Uvek bude oko jedne strane sa padom i pola sa rastom.Na kraju krajeva nije ni važno. Ja bih podržao da se nagrade manijaci koji svakodnevno prate i menjaju.
malkin Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Не покушавам теби да објасним, већ покушавам заједно са тобом да дискутујем са Краљем а да сви ми заједно објаснимо Малкину.Malkin shvatio: WC iskorišćen, uskočilo se na sve glavne bandwagone, čeka se 14. septembar da se stvarno sklopi tim.
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Ja bih podržao da se nagrade manijaci koji svakodnevno prate i menjaju.Уместо да се исмевају зато што праве по 8 трансфера.
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Vala baš, a i u onom draftu sve mrtvo, niko se ne đora.Ali kad smo već u potrazi za logikom kako objašnjavaš ovo: Azar i Soldao su počeli sa po 9,5. Posle tri kola, Azara ima 24,38432 procenata timova, a Soldada 20,14823. Ocena Azara je pala za 0.2, a Soldada skočila za isto toliko. Biće da i poeni ipak igraju neku ulogu.
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 pa hazarda na pocetku imalo preko 30%, soldada manje od 15%.
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ako je to čitava logika, onda previše zavisi od njihove (na ovom primeru katastrofalne) procene vrednosti na samom početku. Tj. procene zastupljenosti po timovima. Tih 15% razlike neće uspeti da opeglaju do kraja lige.
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Стигле цене. Озил 10. Шта сада? Да купујем Жироа? Па то тренутно ради свака шуша у универзуму.
Recommended Posts