Timmi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) pasmatere kurac, nisu mu oduzeli. Edited September 1, 2013 by Timmi
malkin Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) ja sam za da se proglasi nerešeno između bobija i đubretara te da se lakše izdvojim na čelu tabele.edit. evo sad su apdejtovali čempppionšip i stoji da su đubretari dobili 45-44. Edited September 1, 2013 by malkin
ubibobi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ау, каква драма у Чемпионшипу!!!Ево га код мене мој другар Убибоби који је играо велики дерби против Монструма и његовог тима Ђубретари. Пазите сада, молим вас: у утакмицу Арсенал - Тотенхем ушли су изједначени, Убибоби са Паулињом а Ђубретари са Солдадом. Утакмица се завршила како се завршила, резултат је био нерешен. Онда стиже инфо прво на лајвскору, онда на флешскору а онда и на фантази сајту да је Солдадо добио жути након краја утакмице! Дакле, побеђује Убибоби. Седимо ми тако чуку времена, сад човек хоће кући и каже "ајде провери још једном", погледамо сајт фантазија а тамо променили жути на Паулиња! Сада побеђује Монструм... На лајвскору и флешскору и даље пише Солдадо. Лудило потпуно. Је л' зна неко ко је у ствари добио тај жути који одлучује победника?edit> на званичном сајту лиге пише Паулињо. Druze vidim da ti nesto smesno, te se stoga nadam da ces zauzeti 15-to mesto na kraju (a bogme si po igrama na dobrom putu) a ja da se nekako izborim bar za peto, pa da se posteno ischendziramo -_-
San Epifanio Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Opa, izgleda da sam zabelezio prvu pobedu u debitantskoj sezoni i to nad uvek neugodnom ekipom Ronina koju sa klupe predvodi iskusni strateg Dzon Koltrejn. Protivniku se zahvaljujem na fer i korektnoj borbi i 4 poklon boda. Od mojih pulena istakla se odbrana. Naravno, ovo ne vazi za kapitena Sanderlenda, koji ce prvom prilikom ostati bez angazmana. Sredina i napad su svojim necinjenjem, ali i lepim ponasanjem doprineli ovom lepom uspehu te narednu utakmicu ocekujem u mnogo boljem raspolozenju
Lezilebovich Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 treca pobeda. igram kao liverpul, pobedujem uz malo poena
Sam Spade Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 To samo pokazuje da Premier igraju 1 diletanti koje je usralo. U Brodu nas je duplo vise sa 40+ +1
Feindouno Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Zasto ne apdejtuju prokletu pogadjalicu 2 dana?
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ispituju neregularnosti. Sumnjivo im je cim jedan ti imas toliko bodova, a jedna ja u minusu vec 2 kola.
Feindouno Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) U ovakvom 1 kolu si u minusu? Vicesampion za sada.Meni odgovara ovako, ti dobijas 4 razlike a ja 20. Jos 17 pobjeda Edited September 1, 2013 by Feindouno
ubibobi Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 cim sam ustao , gvirnuo sam jos jednom rezultate, u nadi da je nepravda ispravljena i da je sve bio samo ruzan san...ali moja nada se u trenutku pretvorila samo u jos jedan osvescujuci, tupi,gubitnicki bol u predelu gornjeg stomaka .Napravio sam svoje izmene i sledecih 2 nedelje ne gledam nishta...Prasline druze moj, kako li je tebi kada te aver opet izdominirao ? I to pored Persinih 1 poen...Zar nismo racunali da dobijas sigurno ako on omane?
Прслин Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Изгледа да нисмо укалкулисали то што више људи има Солдада него Паулиња.
Tolaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 U ovakvom 1 kolu si u minusu? Pa kazem ti, neregularno. Sad cu da ugasim ligu, pa idemo ispocetka.
Recommended Posts