Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ako moji Mertezaker + Soldado ne odu u minus, bice to dvostruki poraz sampiona Junajteda u ovom kolu.
Feindouno Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Zirua uzeo umjesto Dzeka, inkvizicija se vec isplacuje.Uolkot konacno nesto...
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Prvi klin za Mertesakera -_-Poraz, zafalice mi oko 5 poena, ali sta sad. Bice 50+, napredak od par stotina hiljada mesta, nadam se
Tolaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Pobeda nad proslogodisnjim osvajacem svega. 6 bodova u 3 kola (i nesrecan poraz za 1 poen u prvom), potpuno neocekivano sa timom koji jedva osvaja 40-ak poena po kolu.
Aleksandar88 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Laganica protiv Praslina , prelazi mi u naviku da ga dobijam svake godine.
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Наравно да си ме победио када сам изгубио. Свашта, чиме се све људи хвале данас.Честитам и теби и следећем срећнику, отишао сам у минус једно 40 бодова. Знам, знам...
Moća Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Pobeda nad Sanderlendom treca u nizu ali uz nezadovoljavajuc broj osvojenih poena.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 BonusiAger 3Staridz 2Skrtel & JE 1Dejvis 3Hernandez 2Ciko 1Ziru 3Mert 2Gibs & Dzenkinson & Sczzszszszs 1
zoki Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Očajan start je zahtevao potez očajnika, aktivirao divlju kartu koja se isplatila! Dobio Svonsi, dobio i ja! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) Ау, каква драма у Чемпионшипу!!!Ево га код мене мој другар Убибоби који је играо велики дерби против Монструма и његовог тима Ђубретари. Пазите сада, молим вас: у утакмицу Арсенал - Тотенхем ушли су изједначени, Убибоби са Паулињом а Ђубретари са Солдадом. Утакмица се завршила како се завршила, резултат је био нерешен. Онда стиже инфо прво на лајвскору, онда на флешскору а онда и на фантази сајту да је Солдадо добио жути након краја утакмице! Дакле, побеђује Убибоби. Седимо ми тако чуку времена, сад човек хоће кући и каже "ајде провери још једном", погледамо сајт фантазија а тамо променили жути на Паулиња! Сада побеђује Монструм... На лајвскору и флешскору и даље пише Солдадо. Лудило потпуно. Је л' зна неко ко је у ствари добио тај жути који одлучује победника?edit> на званичном сајту лиге пише Паулињо. Edited September 1, 2013 by Праслин
Прслин Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) :0.6:edit> напомена за оне који не отварају претходне стране: отворите претходну страну! Edited September 1, 2013 by Праслин
Recommended Posts