Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Garnirung car, stavio Zabaletu za kapitena, dobio 24 poena :Hail:

Za Zabaletu je jos i bilo neke logike - klin & bonusi, bar 7 poena. Ali Jaja... 16 poena od jednog jebenog udarca. U premijeru niko nema vise od cetrdeset, osim mog nemezisa koji ima 51 :frust:

Jedno pitanje od novajlije u najnižem rangu: kad se upotrebi WC, jel to podrazumeva samo da može da se napravi neograničen broj transfera, gde je polazna tačka trenutni sastav, vrednost tima i koliko kinte ima u banci ili se počinje kao ispočetka, tj. sa 100 miliona u banci i 15 mesta za popunjavanje?

To samo pokazuje da Premier igraju 1 diletanti koje je usralo. U Brodu nas je duplo vise sa 40+edit: malkine Mozes da izbacis sve pa pravis tim iz pocetka a mozes i da napravis 7-8 transfera. WC ti daje neogranicen broj transfera od aktivacije do sledeceg dedlajna tako da mozes da se predomisljas k'o nbg4ever. Polazna tacka ti je trenutni sastav i kinta u banci.

Edited by Feindouno

On 1. 9. 2013. at 10:02, malkin said:
Jedno pitanje od novajlije u najnižem rangu: kad se upotrebi WC, jel to podrazumeva samo da može da se napravi neograničen broj transfera, gde je polazna tačka trenutni sastav, vrednost tima i koliko kinte ima u banci ili se počinje kao ispočetka, tj. sa 100 miliona u banci i 15 mesta za popunjavanje?
nema ispočetka, nego koliko para imaš + prodani igraču = novac za nove igrače. a imaš neograničen broj transfera
  On 1. 9. 2013. at 10:02, malkin said:
Polazna tacka ti je trenutni sastav, i koliko para imas trenutno. Kad je aktiviras mozes praviti neograniceno transfera do deadline-a za sledece kolo...znaci, ne moras sve transfere obaviti u tom trenutku vec motes danima da kombinujes...
  On 1. 9. 2013. at 10:02, Feindouno said:
To samo pokazuje da Premier igraju 1 diletanti koje je usralo. U Brodu nas je duplo vise sa 40+edit: malkineMozes da izbacis sve pa pravis tim iz pocetka a mozes i da napravis 7-8 transfera. WC ti daje neogranicen broj transfera od aktivacije do sledeceg dedlajna tako da mozes da se predomisljas k'o nbg4ever. Polazna tacka ti je trenutni sastav i kinta u banci.
Jos ne azuriraju pogadjalicu ali ja sam bas los...koliko ti imas ovo kolo?

fala svima! biće ovo dve duge nedelje :D

On 1. 9. 2013. at 10:06, LeBron said:
Jos ne azuriraju pogadjalicu ali ja sam bas los...koliko ti imas ovo kolo?
Mrzi me sad da opet racunam jer tebe mrzi da procitas 2 strane :lol:Izmedju 105 i 120 valjda, imam 100 na SItiju
  On 1. 9. 2013. at 9:43, malkin said:
Garnirung car, stavio Zabaletu za kapitena, dobio 24 poena :Hail:
I ispostavilo se da je to bilo jedino pametno što sam uradio. :DSasraše me dvojac Sanderlenda i onaj Šalja iz Fulama.3 majstora za -2 poena u zbiru.Doduše još nije gotovo, mogu Miču i Boni da me sa'rane, mada neće valjda bi trebalo

Vidara je uspešno sprečio Runija da igra danas. Kao Minjoleov vlasnik, ja zadovoljan.Nego, jel zna iko da li Boni startuje? I šta je sa Tureom, Rodžers je pre par dana zvučao kao da bi mogao da igra...edit. a ok, sad vidim, Kolo ni na klupi. 10 igrača za mene u ovom kolu, i to ako Boni igra :cry:

Edited by malkin

Mignolet, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge.

Znaći, dobijam ako Koutinjo konačno uradi nešto, Žiru istambura Toti, a Mertesaker mu pomogne. I skrši Paulinja u 13 minutu, tako da ovaj napusti teren. Nakon što dobije žuti karton zbog simuliranja :fantom:Da počnemo...

Ture ne igra, sad me vadi samo ako Micu fasuje crveni i da autogol

Mrtva trka aka cripple fight između Dr Zoidberga i mene... >_>Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2