August 28, 201311 yr mali off topic ako mozeima li neko iskustva sa njihovim "reset password" sistemom tj kad se posalje zahtev, od njih nikada ne dodje email da se lozinka promeni ikao pise da su poslali?hvala u napred
August 28, 201311 yr Radio sam pass reset, na sekundarnom akauntu. Kroz maglu se secam da je mejl zavrsio u spam folderu
August 30, 201311 yr Posle 2 pobede smesi mi se prvi poraz... Neugodan Astonrival ima mnogo bolje poslozen tim za ovo kolo. Plus ne znam da li cu uspeti da skrpim 11 igraca. Fali mi jedan srednjak mesto Azara (para ima), ali ne znam koga da stavim.
August 30, 201311 yr Ja bas mislim da nece... Ali Volkot je najverovatnija opcija, s obzirom da Silvu vec imam.
August 30, 201311 yr 46-47 a dolaze mi neporazeni metalci iz sefilda. jebo sam jeza...Nažalost, baš i nisi jebo ježa. Ne mogu da skrpim 11 startera a da ne popijem hit, a čak i sa jednim hitom mi nije sigurno da ću imati 11 ljudi na terenu.
August 30, 201311 yr Ovo kolo bas lepo spakovano u dva dana.Zadovoljan timom, vreme je za prvu pobedu i dalji napredak overall.
August 30, 201311 yr Lukakara nakon ovoga teren nece vidjeti do julato sam baš došao da napišem. srećom, cena mu ne može još padati, jer su ga i onako skoro svi prodali ...
August 30, 201311 yr Da, jebote, prebledeo covek. Dobro da sam ga prodala cim se zatvorilo kolo u subotu. Zato mi je Anelka jos u timu. A vise i nije crven, mozda se i vrati fudbalu posle jednog kola.
August 31, 201311 yr Prsline srećno, nisam danas u mogućnosti da pratim, ako možes časti me sa pet-šest ekstra transfera.