John Coltrane Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Jao pucam od Surdulovica za bod Shawcros clean osetio, a Lukakara stvarno out pogotovu ako ovaj ludak planira no-ST taktiku u jacim duelima.
Lezilebovich Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ozbiljno razmisljam da ne uzmem Persija, zadrzim Bentekea, a razliku spucam u odbranu.Ono, Darvin, adaptacijato zbog novog bonusa ili zbog loše forme napadača ?
zoki Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pošto sam ja Svonsi, red je i da startujem sezonu kao oni.. Čestitke Lezilebu, izbor kapitena i Lukaku koji je ostao na klupi su presudili.. :( Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Behemoth Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Izgubih od Pantelije, cestitam. Ako se dogodi da dodele asistenciju Kutinju, izgubicu za 1.Ali tek je pocetak sezone, noge su teske od priprema, tim se jos uigrava. Bice bolje u nastavku.
nbg4ever Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) to zbog novog bonusa ili zbog loše forme napadača ?Koje lose forme? Ja sam prezadovoljan napadacima - imam Zirua & Soldada. Treci malo slajfuje, ali sredice se i to.Sredina kurcu ne sluzi. U Mancesteru nema ozbiljnog srednjaka, Silvu imam, Koutinja takodje, Ziru mi pokriva Volkota i Kazorlu, u Totenhemu ni jedan srednjak nije ni blizu Soldadu po ucinku. U Celsiju se ne zna ni ko pije ni ko placa. Postoje ovi jeftiniji, Miraljas, Nolan, Snodgras, eventualno Micu, a svi oni su mi dostupni ako se odreknem Azara.E tu dolazimo do odbrane. Maltene svaki klin regiistruje prosecno 2 bonusa za polovinu difendera. To je sad vec ozbiljno vise nego prosle sezone. Bukvalno je postalo logicnije igrati 4-3-3, nego 3-4-3 ili 3-5-2 kao prosle sezone.Jedini problem sa tom taktikom je da iziskuje solidan broj transfera, kao i cinjenica da promenjen bonus sistem ne garantuje vise klin sitova. Ovakav start jacih ekipa je susta suprotnost u odnosu na proslu sezonu. Tada im je bilo potrebno 15ak kola da se srede pozadi. Cak i Vest Hem, koji je odlicno krenuo prosle sezone, ove deluje jos cvrsce.*naravno, uvek postoji mogucnost da sam se zajebao i da Persi urnise Kristal. Iz tog razloga, sa sobom uvek nosim moj Master Vajld kard :D Edited August 27, 2013 by nbg4ever
Feindouno Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Jos par ovakvih kola i morace 1 divlja karta da se odradi sa redistribucijom novaca.Vezni igraci mi kostaju 40 a do sad su u 2 kola i 11 meceva njih petorica dali ukupno 2 gola (1 Baird, ne treba ga ni racunati) i imali 2 asistencije
Tolaa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Tola, cestitke, lose kolo za mene...Hvala. I pored promasaja sa extra transferom, solidno kolo. A taj extra sam iskoristila da dovedem Harta umesto Ceha. Ali dobro, bolje krenuti sa -4 protiv Stoke-a, nego u sledecem kolu isto to ili bez golmana protiv proslogodisnjeg osvajaca svih mogucih titula.
Timmi Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Jos par ovakvih kola i morace 1 divlja karta da se odradi sa redistribucijom™ novaca.Vezni igraci mi kostaju 40 a do sad su u 2 kola i 11 meceva njih petorica dali ukupno 2 gola (1 Baird, ne treba ga ni racunati) i imali 2 asistencije a bonus ne mogu da dobiju ni pod razno, dok svi odbrambeni dobiju nesto jer su razlike maksimalno 1-2bps. ubjedljivo najgori sistem do sad.
Feindouno Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ne Baird nego Brady, lapsus gore.Da, bonusi su katastrofa, cak ni sa golom/asistencijom nisu sigurni ako ekipa ne primi gol.
Feindouno Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 U random ligi imam najvise bodova (od 20 igraca) a 16. sam na tabeli sa 2 poraza :0.6:
levi Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Samo da nas pohvalim da nam je br 1 overall u svim ligama ekipa koja još uvek ima Anelku. Toliko o svima nama ostalima
malkin Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 i igra 5-3-2 ja treći u Čempppionšipu, sudija sviraj kraj!
levi Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Igra 433, ali mu je automatski pilot zamenio Anđelku za defendera
sabahudin Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ja imam 2 pobede u Championshipu, a drugi sam otpozadi po broju poena. :0.6:
Recommended Posts