John Coltrane Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Bravo Shawcross, jos jedno nashe dete zabilo (al ovaj mi je u prvih 11) . A evo i ducca-inog Ravela Morisona sa sve rukavicama u avgustu, nije ni cudo sto ga je SAF shutnuo
malkin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 90' Everton apply pressure and a brilliant scoring opportunity is created for Seamus Coleman. But the ball crashes against the crossbar!
Moća Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) Ko je neugodan aston rival?Utera mi kasnim golom Fontea <_< Edited August 24, 2013 by Moća
nbg4ever Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 90' Everton apply pressure and a brilliant scoring opportunity is created for Seamus Coleman. But the ball crashes against the crossbar! Uh, imali su i u prvom poluvremenu, vezanu prodaju Kolmen/Miraljas. Ali nista od gola i asistencije. Bice bonus za njega.25 poena, za sada. Bice jos 3-4 bonusa za Zirua, Kolmena i Cestera. Vest Hem drugi klin, Pacov drugi kurac da izbijem oba oka.Kako stvari stoje, imam 6-7 poena prednosti nad Pastirom, njemu ce igrati Esli Kol, Kolo Ture i Hart na golu, a meni Benteke i Koutinjo. Soldado kapiten obadvojici. GustoDzoker na Everton
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) Jebem mater Evertonu! Inače ne stojim loše u duelu, mada protivnik ima još pun q igrača i Džeku kapitena...Coleman-Shawcross-Chester na visini 1 zadatka, samo sam za Rikija kapitena očekivano izduvao.Edit - kad malo bolje pogledam teško ja ovo dobijam...oh well Edited August 24, 2013 by bob loblaw
Feindouno Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 dzoker na Stouku Jedini mec koji sam pogodio danas. 0 bodova ukupno.
nbg4ever Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 I hvala bogu pa sam se odlucio za jednog golmana. U prvom kolu bi, po pravilu home/away rotacije, igrao Fostera, a u ovom Boruca.
Feindouno Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Na fantaziju sam izgubio.5 razlike za njega i Persi© , Hart, Paulinho, Silva protiv mojih Benteke©, Bane, Hazard, Yaya.
malkin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Uh, imali su i u prvom poluvremenu, vezanu prodaju Kolmen/Miraljas. Ali nista od gola i asistencije. Bice bonus za njega.25 poena, za sada. Bice jos 3-4 bonusa za Zirua, Kolmena i Cestera. Vest Hem drugi klin, Pacov drugi kurac da izbijem oba oka.Kako stvari stoje, imam 6-7 poena prednosti nad Pastirom, njemu ce igrati Esli Kol, Kolo Ture i Hart na golu, a meni Benteke i Koutinjo. Soldado kapiten obadvojici™. GustoDzoker na Everton čekaj, kako će Kolmen da dobije bonus kad ima 7bps a Džouns iz Vest Broma ima 10, Jagielka i Baines po 9, Distin 8...
Feindouno Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 čekaj, kako će Kolmen da dobije bonus kad ima 7bps a Džouns iz Vest Broma ima 10, Jagielka i Baines po 9, Distin 8...nbg uglavnom lupa, ne vjeruj mu nista
nbg4ever Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 To su nesto naknadno izmenili :thumbdown:Kolmen sad ima samo 4 bonuskvalifikujuca poena. Po starom ESP indeksu, bio bi ubedljivo prvi
Feindouno Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Benteke je jak skoro kao Borha :Hail:Villa medjutim igra katastrofalno i do prije minut nisu ni vidjeli Minjolea.2-1 imam na pogadjalici, fenomenalno.
malkin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Biće dobro ako ove nedelje prebacim 30 poena.Soldado© je glavna nada i uzdanica...
Recommended Posts