May 7, 201410 yr Author Потпуно невероватно, али осим што побеђујем Феија за 1 бод изгледа да за 1 бод побеђујем и Соколовића - сјебала га данашња повреда Амалфитана. :o едит: ...и замена Викама и јучерашње неиграње његовог капитена Мате.... Edited May 7, 201410 yr by Прслин
May 7, 201410 yr evo musline, novom rutinskom pobedom sam ti omogućio da se boriš za plasman u pppremijeršip. btw, Jaja je lud. sučim ću protiv njega u nedelju
May 7, 201410 yr Zoki, alal ti cufte ;) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Fala.. Na kraju, zamalo stotka - 96.. Carevi iz Sanderlenda mi doneli pobedu - Don Vito Manone 13, Alonso 17 i Kolbek 11 :hail:
May 7, 201410 yr Samo da pohvalim kolegu Gigsy-ja (Archesten Utd.), na nesrecu mog ovonedeljnog protivnika, koji je tim za ovo kolo sastavio negde pocetkom oktobra i sakupio 76 poena.
May 7, 201410 yr mene je tako prošle nedelje izgazio mrtav tim sa 28 poena od Ozila kapitena i Ferdinandovim klinšitom...
May 7, 201410 yr evo musline, novom rutinskom pobedom sam ti omogućio da se boriš za plasman u pppremijeršip. btw, Jaja je lud. sučim ću protiv njega u nedelju Izvuko si se? mada se adašević povampirio sa Van Persijem i Felainijem, ne smem ni da gledam ko mu sve ulazi sa klupe
May 7, 201410 yr Opstanak i teoretski obezbedjen i pored poraza, zahvaljujuci porazima LeBrona, Sunderlanda i neugodnog. Protiv Lezileba revijalno, cisto da ucestvujem u njegovoj proslavi titule. Cak necu ni voditi mec sa klupe, posto putujem sutra.
May 7, 201410 yr bogami, ako rumuni i magarci uzmu 4. i 5. mesto, baraž će da bude vrlo zanimljiv i neizvestan.
May 7, 201410 yr ko to? Garnirung nije ništa dirao pred ovo kolo ali jeste prethodnih nedelja, ne bih ga baš proglasio neaktivnim.
May 7, 201410 yr Author Моржеви 0 трансфера ово и прошло коло, Спојлеровци 0 трансфера ово и прошло коло, Тутањ сити 0 трансфера ово и прошло коло... Даље уназад нисам ишао, ово ме довољно изненадило.