May 6, 201410 yr ne zajebavajte da Mata stvarno ne igra dabogda Gigsu kao menadžeru svako kolo bilo ko meni ovo u fantaziju Edited May 6, 201410 yr by malkin
May 6, 201410 yr morao bi da uvede Matu, velika bi bruka bila da Fei u dgw-u ima kapitena sa 4 poena i to pored živog Jaje.
May 6, 201410 yr Author Хвала, Гигзи. Геи, рачунај да сам те сјебао и победио у Нашој лиги. Сада када је готово да признам: важно ми је било да победим у Нашој колико и да преживим у Пппремијеру. Нарочито ме радује што је победа дошла на овај садистички начин. Пати. А можда и више. ;)
May 6, 201410 yr Veoma bitan treci gol Mancestera za +55 na toj utakmici na pogadjalici, +30 ukupno i jos 1 korak ka novoj tituli.
May 6, 201410 yr Author Феи, хајде да сређујемо утиске. :) Кажи ми, молим те, шта те навело да издаш Јају у одлучујућем колу? :) Edited May 6, 201410 yr by Прслин
May 6, 201410 yr Gostovanje Evertonu vs 2 meca kod kuce protiv losih ekipa, stvarno nou-brejner, da se igra jos 100 ovakvih kola isto bih odigrao. Jedino sam zanemario 1 sitnicu da je Gigs dosta ludji od Pelegrinija
May 6, 201410 yr Author Имам још једну лошу вест за тебе: обезбедио сам опстанак у истом колу као прави Вес Хем. Ништа од баража. ;)
May 6, 201410 yr Author Хајде још мало да сређујемо утиске, чисто да не развијаш те лоше навике прећења на празно. Да ли си помислио да си завршио посао када си повео 7:1 у победама на почетку сезоне?
May 6, 201410 yr Nebitan si lik, citave sezone sam fokusiran na plasman u Premier i nadoknadjivanje razlike na pogadjalici.Ova liga je bila samo 1 razbibriga za dosadna kola kad u ligi imam protivnike koje lupam 20 razlike, malkina npr.
May 6, 201410 yr malkina malkina Nemoj u svakom postu da mu spominjes Malkina, on sve ovo sad pise zato sto je ljubomoran i plasi se da je Malkin zauzeo njegovo mesto u tvom srcu.
May 6, 201410 yr Ostajem, osim ako se ne desi neko cudo sutra. Pisi bodove, slobodno, lako cemo ih brisati od avgusta.