Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Играм дерби зачеља против Дуце. Он стартовао са -4, ја са -12. И мени и њему на клупи Маноне са 8 бодова, а њему трећа замена Колбек са 11 (без бонуса). :lolol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Oce li neko svirati kraj u tom jebenom Lonhdonu?????*Jebo mi pas mater i kud sam igrao Adriana umesto Manonea :isuse:

Edited by nbg4ever
Posted

Sad htedoh da kukam za Colbacka :isuse:Januzaj nije u 11, jos ostaje nada da ne zaigra jos neko.. Mada vec vidim Januzaja kako ulazi u 80. minutu da uzme zasluzeni bod.

Posted

Да ниси мењао Агуера и ишао у -4, ушао би Колбек сигурно. :fantom:

Posted
*Jebo mi pas mater i kud sam igrao Adriana umesto Manonea :isuse:
:lolol: ne zajebavaj bre.nego, kamo AJ bendvegon? taj si preskočio :fantom:ja igram protiv Midsomera sa kojim jedino delim golmana i nijednog više igrača. moglo bi da presudi to što ja imam samo Kosc. iz Arsenala, a on Santija i Žirua©.e da: nikad igrač Vilfride! :mad: da mu ne stoji ono CAR (H) za sledeće kolo, odmah bi ga prodao.
Posted
Да ниси мењао Агуера и ишао у -4, ушао би Колбек сигурно. :fantom:
To je tačno... :unsure: Ali... pantelia ima Đirua™ a ja imam osećaj da će uvaliti bar 2 komada Palasu pa sam morao da ga anuliram... A minus mi neće smetati jer on ima 4 povređena... Sjajna taktika :D
Posted

Nisam preskocio, nego uzeo bodove u proslom kolu, uzeo 0.1 profita i prosledio dalje. I onako bih ga prodao nakon Hala kuci, jer onda ima tri jebena gostovanja + blenk u 28. kolu. Prvi WC draft mi je ukljucivao i njega, ali bi mi bio na klupi u obe utakmice, tako da sam se odlucio da idem s Panceonom.Inace, strasno koliko se ispromasivao Njukasl u prethodna dva kola. U oba su imali 10ak udaraca u okvir i nista. Remi pogodio precku i stativu pre crvenog <_<Nego, teska srca sam rekao zbogom Cesteru :cry:Moja poslednja veza sa prvobitnim timom...http://youtu.be/6ixdPnLFVIo

Posted

Е, каква гомила лудака.... :lolol:Рекао сам Дуци оно за Агуера.

Posted
Е, каква гомила лудака.... :lolol:Рекао сам Дуци оно за Агуера.
:lolol:I kod mene je to slučaj... :D Inače, moj sjajni plan upravo pada u vodu jer i ja imam jednog manje (Chiriches nije ni na klupi a nemam rezervu za njega :isuse:)
Posted

manone na klupi, a marsal vec primio gol. pasmater.

Posted

Snodgraaaaas! Za draft ligu i za ponistavanje Marsala Lezilebu! :Hail:Mi bogatuni, sto imamo novaca za clanstvo na skautu, znamo da je Kardif br. 1 po suntavilu (tj imaju najvise udaraca ka svom golu)

Posted
Nego, teska srca sam rekao zbogom Cesteru :cry:Moja poslednja veza sa prvobitnim timom...
+1srce mi se steglo kad sam ga izbacio. ali zato i dalje imam Kolmena iz prvobitnog tima. neću ni da ga prodajem.
Posted (edited)

ajde perice

Edited by Dziber
Posted

Prvobitni plan je bio da dovedem Brusa umesto Cestera. Land mine avoided -_-