Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

:o au bokte, a ja se ovde radujem ko malo dete zbog 40 i kusur poena...

• Replies 5.1k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

53 kad se dodaju bonusi i sutra 4 igraca (ako Nastasic konacno zaigra)... uprkos -8 imam sanse da osvojim PPPheminists cup

Koliko ja imam bodova?

33

Pogresno sam izracunao bonuse imam 62pts :fantom:

Imam trenutno 51 poen od 6 igraca, a vrlo je izvesno da cu kolo zavrsiti sa samo 9oricom, bem me glupava :isuse:

Raspadam se k'o Partizan NISSpremam se da napravim 3 transfera u afektu jbg, a i dalje mi ostaje bar jedan čovek u bolnici. To bi bilo to što se tiče ambicija o visokom plasmanu

Malo je to :(A pogadjalica?

Trpim Remzija mesec dana da se vrati i on ponovo obnovi povredu :( , ako ga prodam gubim 0.7 na njemu. Lose-lose situaciju, jbm ti fantazi.

au kakvo sranje. i ja ga držim sve ovo vreme na klupi. žasu, mogu da biram između Hendersona i ADžonsona :isuse:a taman sam smislio genijalan plan da svake nedelje trošim ft na rotaciju Mata-Silva :lolol:

Fei, pogadjalica?
Dovoljno :fantom:

Gabidon na klupi clean, jebeni sedmi put ove sezone :o Mrtva 32 boda, valjda ce pola Citya u timu veceras preokrenuti stvar protiv Arcester Uniteda mada i on ima YAYA.

Ja se iskreno nadam da je nemoguce, ali s'obzirom da igra sa sunkama ne bi me nista iznenadilo, tako da, ne zuri sa cestitkama :P .
Pa da Zabaleta dobije samo 1 poen, a Hazard zamrezi 3 komada, i jos sa CS-om i eto meni pobede :D
Trpim Remzija mesec dana da se vrati i on ponovo obnovi povredu :( , ako ga prodam gubim 0.7 na njemu. Lose-lose situaciju, jbm ti fantazi.
Obnovio je povredu?!? :isuse: Ja isto, drzim ga na klupi, tu mi je od 4og kola, odose pare ako ga prodam. A opet, ko zna da l ce ponovo biti isti posle povratka :frust:

baš lepo pucam :(ajde što je juče "Ko voli Partizan.." imao fontea koji je dao gol, ali danas je morao i Bacuna njegovim tragom.

Leandro Bacuna (Aston Villa) je zabio nakon divne asistencije suigrača. Šut mu nije bio jak i išao je po sredini gola, ali golman svejedno nije uspio to obraniti.