Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Nekako mi ne ide da imam dva napadaca iz istog tima.

• Replies 5.1k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Giroud smrda mi se najvise dojmi al mi neka buva u glavi da Wenger mozda gurne Podolskog za promenu sutra... :unsure:

A sta hvali? Stuki je blenkovao na samo tri utakmice, cele sezone. 13g&3a na 15 utakmica. Cak i sa Suarezom na terenu. Plus je u red hot formi. Iam ga :jerry:*inace, uskocio sam na svaki moguci bendvegon. Na sta ce to liciti, bog ce ga znati. Novaca bilo, hvala boguhttp://youtu.be/Zy_xyYDIcJg

Edited by nbg4ever

Giroud smrda mi se najvise dojmi al mi neka buva u glavi da Wenger mozda gurne Podolskog za promenu sutra... :unsure:
Uzeo sam njega prvo a onda sam pogledao raspored Arsenala :ph34r:

Upravo to.

Ma, nije do rasporeda. Palas, Mancester i Sanderlend kuci i L'pool u gostima. Nije lagano, ali nije ni strasno.Problem je sto je Arsenal u blagom padu forme, a Ziru u velikom i to dosta dugo. Sve golove koje postigne, daje iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da je jedini napadac u ekipi. M koliko bio los, na svakoj utakmici ce ga Ozil, Kazorla i Sanja pogoditi u glavu bar 4-5 puta. Dovoljno je da se lopta jednom odbije u dobrom pravcu i eto Ziruovog fantazi ucinka

A ne racunas u raspored Bajernx2, Liverpul u kupu i tako to?

E, jbga. Ako tako gledas, svaka ekipa osim Liverpula, Evertona i inih sirotana nema dobar raspored. Guzva je za sve.I Siti ima jeben raspored, pa ce opet istamburati sve rivale u ligi

Kad sam pomenuo Girouda mislio sam samo za ovo kolo i onda opet shut karta

sada vidim.. igralo se midweek kolo? :isuse: pipao ne pipao - meni isto, puko sam par poena ^_^

Jedno od zajebanijih kola na pogadjalici, ocekujem trocifren minus.

prognoziram da nolan daje gol. ko nije kupio nolana, puko je...

U životu nisam napravio ekstra transfer. a danas ulazim sa -12Nije mi dobro, ne znam kako možete stalno tako

Ako ako. Valja praslinovati™ ponekada.

• Author

Уз тешку муку и испадање из лиге, ето како. :(Скрећем пажњу да траје велико финале првог форумског FAc up PPPheminists купа, у коме се састају прволигаш и друголигаш:CuvariTradicijeSwans - Topolice UTDТренутни резултат је 7:0 за Чуваре пошто им игра Маноне а Тополицама још нико није истрчао на терен.

Edited by Праслин