Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Nekako mi ne ide da imam dva napadaca iz istog tima.
ducca Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Giroud smrda mi se najvise dojmi al mi neka buva u glavi da Wenger mozda gurne Podolskog za promenu sutra...
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) A sta hvali? Stuki je blenkovao na samo tri utakmice, cele sezone. 13g&3a na 15 utakmica. Cak i sa Suarezom na terenu. Plus je u red hot formi. Iam ga *inace, uskocio sam na svaki moguci bendvegon. Na sta ce to liciti, bog ce ga znati. Novaca bilo, hvala boguhttp://youtu.be/Zy_xyYDIcJg Edited January 31, 2014 by nbg4ever
Feindouno Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Giroud smrda mi se najvise dojmi al mi neka buva u glavi da Wenger mozda gurne Podolskog za promenu sutra... Uzeo sam njega prvo a onda sam pogledao raspored Arsenala
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ma, nije do rasporeda. Palas, Mancester i Sanderlend kuci i L'pool u gostima. Nije lagano, ali nije ni strasno.Problem je sto je Arsenal u blagom padu forme, a Ziru u velikom i to dosta dugo. Sve golove koje postigne, daje iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da je jedini napadac u ekipi. M koliko bio los, na svakoj utakmici ce ga Ozil, Kazorla i Sanja pogoditi u glavu bar 4-5 puta. Dovoljno je da se lopta jednom odbije u dobrom pravcu i eto Ziruovog fantazi ucinka
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 A ne racunas u raspored Bajernx2, Liverpul u kupu i tako to?
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 E, jbga. Ako tako gledas, svaka ekipa osim Liverpula, Evertona i inih sirotana nema dobar raspored. Guzva je za sve.I Siti ima jeben raspored, pa ce opet istamburati sve rivale u ligi
ducca Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Kad sam pomenuo Girouda mislio sam samo za ovo kolo i onda opet shut karta
Dziber Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 sada vidim.. igralo se midweek kolo? pipao ne pipao - meni isto, puko sam par poena ^_^
Feindouno Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Jedno od zajebanijih kola na pogadjalici, ocekujem trocifren minus.
Dziber Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 prognoziram da nolan daje gol. ko nije kupio nolana, puko je...
levi Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 U životu nisam napravio ekstra transfer. a danas ulazim sa -12Nije mi dobro, ne znam kako možete stalno tako
Прслин Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 (edited) Уз тешку муку и испадање из лиге, ето како. :(Скрећем пажњу да траје велико финале првог форумског FAc up PPPheminists купа, у коме се састају прволигаш и друголигаш:CuvariTradicijeSwans - Topolice UTDТренутни резултат је 7:0 за Чуваре пошто им игра Маноне а Тополицама још нико није истрчао на терен. Edited February 1, 2014 by Праслин
Recommended Posts