January 29, 201411 yr Author Када будем испао из лиге сетићу се једне пречке Лампарда, једног жутог Ивановића и поништенег гола Доусона на Ериксонову асистенцију. Агуеро повреда. Е, јебеш га.
January 29, 201411 yr Izgubih nakon +20 na osnovu sramotno dosudjenog penala za Siti...Necuveno sramotnog.
January 29, 201411 yr Author Само да обавестим цењену форумску публику да сам натприродним трудом успео да надокнадим Феијевих 8 победа предности те у следеће коло улазимо изједначени. :)
January 29, 201411 yr Bese nije moguca 2-5-3 formacija? Protivniku 3 odbrambena nisu igrala a na klupi Shelvey sa 10 bodova...Kljucnih posto je 67-60
January 29, 201411 yr Bez par igraca, sa povredama u prvom poluvremenu i crvenim kartonima, uspevam da izvucem nereseno trenutno, da bih izgubila za Banetov bonus.
January 29, 201411 yr Само да обавестим цењену форумску публику да сам натприродним трудом успео да надокнадим Феијевих 8 победа предности те у следеће коло улазимо изједначени. :)Steta sto si se cimao, sjebem se ja sam veoma kvalitetno.
January 29, 201411 yr Author Bez par igraca, sa povredama u prvom poluvremenu i crvenim kartonima, uspevam da izvucem nereseno trenutno, da bih izgubila za Banetov bonus. Само да ти јавим да сам приметио како си у сарадњи са ФА напаковала да играш са мном у колу када ми не игра пола тима а теби један.
January 29, 201411 yr Izgleda cu imati 90+ pts ovo kolo :fantom:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
January 29, 201411 yr Kakvo samoubistvo iz zasjede sam uspio izvesti, pa to nije normalno.U utorak u 20.15 h sam prebacio traku sa Suareza na Hazarda i na golu Manonea zamijenio sa Szczesnym. Taj iznenadni napad ludila me koštao nevjerovatnih 16 poena i zasluženog poraza. Dogodine sa Feiem