malkin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 :o au bokte, a ja se ovde radujem ko malo dete zbog 40 i kusur poena...
nick1986 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 53 kad se dodaju bonusi i sutra 4 igraca (ako Nastasic konacno zaigra)... uprkos -8 imam sanse da osvojim PPPheminists cup
goofs Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Imam trenutno 51 poen od 6 igraca, a vrlo je izvesno da cu kolo zavrsiti sa samo 9oricom, bem me glupava
levi Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Raspadam se k'o Partizan NISSpremam se da napravim 3 transfera u afektu jbg, a i dalje mi ostaje bar jedan čovek u bolnici. To bi bilo to što se tiče ambicija o visokom plasmanu
Aleksandar88 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Trpim Remzija mesec dana da se vrati i on ponovo obnovi povredu :( , ako ga prodam gubim 0.7 na njemu. Lose-lose situaciju, jbm ti fantazi.
malkin Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 au kakvo sranje. i ja ga držim sve ovo vreme na klupi. žasu, mogu da biram između Hendersona i ADžonsona :isuse:a taman sam smislio genijalan plan da svake nedelje trošim ft na rotaciju Mata-Silva
John Coltrane Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Gabidon na klupi clean, jebeni sedmi put ove sezone :o Mrtva 32 boda, valjda ce pola Citya u timu veceras preokrenuti stvar protiv Arcester Uniteda mada i on ima YAYA.
Behemoth Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ja se iskreno nadam da je nemoguce, ali s'obzirom da igra sa sunkama ne bi me nista iznenadilo, tako da, ne zuri sa cestitkama :P .Pa da Zabaleta dobije samo 1 poen, a Hazard zamrezi 3 komada, i jos sa CS-om i eto meni pobede :D
goofs Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Trpim Remzija mesec dana da se vrati i on ponovo obnovi povredu :( , ako ga prodam gubim 0.7 na njemu. Lose-lose situaciju, jbm ti fantazi. Obnovio je povredu?!? Ja isto, drzim ga na klupi, tu mi je od 4og kola, odose pare ako ga prodam. A opet, ko zna da l ce ponovo biti isti posle povratka
Lezilebovich Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 baš lepo pucam :(ajde što je juče "Ko voli Partizan.." imao fontea koji je dao gol, ali danas je morao i Bacuna njegovim tragom. Leandro Bacuna (Aston Villa) je zabio nakon divne asistencije suigrača. Šut mu nije bio jak i išao je po sredini gola, ali golman svejedno nije uspio to obraniti.
Recommended Posts