Прслин Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Баш сам се питао када ће Лалана да га да обзиром да сам га продао јуче. <_<
Прслин Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Само да се захвалим цењеном противнику на црвеном картону и -3 бода за Ремија. Штета што ћу свеједно да изгубим. :(
levi Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jedini klub iz koga imam max 3 igrača je Everton i sada su sva 3 povređena. Lavli
malkin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 e bre Boni... baš sam očekivao da će nešto da uradi.
Lezilebovich Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 e bre Boni... baš sam očekivao da će nešto da uradi.+1. ja ga i doveo pred ovo kolo
Behemoth Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Mogu samo da cestitam Tottenhamu, drugi put ove sezone. Pogodio je sa Stukijem, dok ja nisam pravio nikakve transfere. Jbg, nekako sam se uzdao da ce Rooney i Cabaye odigrati nesto danas.Sutra jos meni igra Hazard protiv Zabalete, ali nemoguce je da se nadoknadi -19 (po mom proracunu)
malkin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 @Lezilebovichisto takođe. nisam baš bio ubeđen da je dobra akvizicija, ali sam očekivao da će Fulamu da zabije.ali ajde, Mata je ublažio bolove -_-
malkin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Palas opet 1-0. Toni Pulis, popularni Slavoljub.
Aleksandar88 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Mogu samo da cestitam Tottenhamu, drugi put ove sezone. Pogodio je sa Stukijem, dok ja nisam pravio nikakve transfere. Jbg, nekako sam se uzdao da ce Rooney i Cabaye odigrati nesto danas.Sutra jos meni igra Hazard protiv Zabalete, ali nemoguce je da se nadoknadi -19 (po mom proracunu)Ja se iskreno nadam da je nemoguce, ali s'obzirom da igra sa sunkama ne bi me nista iznenadilo, tako da, ne zuri sa cestitkama :P .
Moća Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Sa bonusima i ulaskom Dzondza sa klupe 60pts. Sutra Vensan, Zaza i Zet na Maradonu +Dzonson iz Sdelanda.
Recommended Posts