Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Padaju ko muve. Cuveni Tomas od cetir i po isto povredjen.Takodje, i moj dark hors Geri KHuper

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako bre Huper povredjen? Otkud to, gde nadje informaciju?

Posted

E jebiga, sad mora da ga vadim i iz obicnog Fantasy tima...

Posted

Imam 1 apel.U PPP-u jos uvek ima igraca koji nisu dodali ime pravog tima pored svog.Zbog konzistentnosti, bilo bi lepo da svi to urade.

Posted

Izludicu sa silnim izmjenama do pocetka sezone, po triput dnevno mijenjam. Pakao. Kad ce vise subota <_<Dajte classic ligu

Posted

Moracu Pericu da ubacujem od prvog kola kako vidim

Posted

Najbolja stvar koja se dogodila danas, je cinjenica da ce RvP ownership biti >60%Cak i da odigra standardno u prva dva tri kola, nece mu rasti cena. A ako se ne proslavi, moze da padne drasticno. Ja apstiniram do cetvrtog kola i potencijalnog oskar vajld karda. Taman im tada stize PalasSent from my Nexus 4

Posted
Najbolja stvar koja se dogodila danas, je cinjenica da ce RvP ownership biti >60%Cak i da odigra standardno u prva dva tri kola, nece mu rasti cena. A ako se ne proslavi, moze da padne drasticno. Ja apstiniram do cetvrtog kola i potencijalnog oskar vajld karda. Taman im tada stize PalasSent from my Nexus 4
Sad ni ja ne znam sta da radim :(Imam par dana da provrtim standardnih 200 kombinacija i da na kraju zaserem stvari po obicaju :)
Posted

RvP je a must, to je činjenica (nažalost)

Posted

U susretu ekipe koja ima i ekipe koja nema njega, sanse su 80% na strani ove prve.

Posted

I najprostija moguća matematika na svetu - on je akumulirao najveći broj poena prošle sezone. Nemati njega ili Bejla je samoubistvo, a najbolje je imati obojicu.

Posted

Ja sam najmanje 10 meceva izgubio zbog toga sto nisam imao RVP-a a protivnik jeste.

Posted (edited)

Znam da je glupost i da ću u h2h sve da pogubim zbog Persija kapitena, ali jednostavno me smara da trošim 14 na igrača...mnogo mi zanimljivije da rokam ujednačen tim, a kontam valjda se u klasiku barem neću baš toliko obrukati.

Edited by bob loblaw
Posted

Isto ti je to sranje, 2 smrdljivca od po 7 ce opet osvojiti manje od njega.