Tolaa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Nakon odgledanog prvog poluvremena utakmice s AIK-om izbacila sam ono sto sam imala od odbrane Uniteda. 4-5 100%-tnih sansi za AIK nakon ispadanja kompletne odbrane, posle kog su ovi svaki put uspeli da pogode golmana. Umesto njih uzela neke cije pripremne utakmice nisam gledala, bolje da ne znam.Edit: Rose, ako naidjes, ostavi kod lige koju si obnovio, posto imamo nove igrace. :) Edited August 6, 2013 by Naa
nbg4ever Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kork igrao juce u kupu, ovo su im neki rezervisti tako da i nije neko mjerilo. A nije ni da im je prvi tim neka sila.Of kors. Jedno je 6 lepo rasporedjenih golova u predsezoni, protiv jednog Korka, Krua, ili Em Ka Donsa, a sasvim drugo kad u sezoni daju ukupno dva gola protiv Norica, Fulama i Svonsija. Mada, Dorans i Anelka mogu da posluze kao jeftin 5/3 srednjak/spic.Sto se Junajteda tice, ja stvarno ne znam ko je tu pozadi siguran, osim DeGee i Evre. Za Rafaela stoji da je suspendovan, a Rio/Vidic/Smoling/Dzons/Evans valjda konkurisu za preostala mesta. A ko zna, mozda opet Valensija i Kerik dobiju prekomandu :DSent from my Nexus 4
nbg4ever Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Inace, izasla je zvanicna aplikacija za android. Placa se, 89 centi.
nbg4ever Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 A to ti vec ne bih znao reci.Mada, ni ovde niko ne koristi zvanicni app, vec neke alternative. Rade posao, taman koliko treba.
Behemoth Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Inace, izasla je zvanicna aplikacija za android. Placa se, 89 centi.Valja li cemu?
Lezilebovich Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 al sam izvrteo tim kao ludak. prvo sam namestio sve da uklopim RVPa, Danas sam odlucio da mi je RVP preskup i sve pretumbao. Pa vrtim ove celzijeve za DGW u krug, svakih pola sata mi izgleda da neko drugi nece igrati...
nbg4ever Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Valja li cemu?Ne znam. Cekamo zokija da se otvori. Kad je mogao da da 12.5 funata za skaut membersip, moze i za ovo :DMa, stavio bih i ja, samo se ne umem u one tanel berove, i ostala sranja za kupovinu na pleju iz Srbijice
Feindouno Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Uzeo Djembu Djembu i Dja Djedjea, cuvaj se Prasline.
malkin Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Putuju u Ekvador:Casillas, Reina, V.Valdés, Arbeloa, Azpilicueta, I.Martínez, Albiol, S.Ramos, J. Alba, J. Martínez, Cazorla, Iniesta, Isco, Thiago, Koke, J. Navas, Silva, Cesc Fábregas, Negredo, Fernando Llorente y Cristian Tello.Ništa Mata, ništa Tores...
nbg4ever Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 (edited) Cini mi se, poslednji big day, sto se tice pripremnih... Norwich: Ruddy; Martin ©, Turner, R Bennett, Garrido; Snodgrass, Tettey, Johnson, Olsson; Hoolahan; Hooper.Subs: Bunn (GK), Whittaker, Ayala, Howson, Fer, Butterfield, E Bennett, Redmond, Becchio, van Wolfswinkel.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cardiff: Marshall; Connolly, John, Kim, Caulker, Turner, Whittingham, Gunnarsson, Campbell, Bellamy ©, Smith.Subs: Brayford, Lewis, Mason, Cowie, Hudson, Conway, Noone.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Fulham: Stekelenburg; Riether, Hughes, Hangeland, Richardson; Dejagah, Sidwell, Boateng, Na Bangna; Ruiz; Berbatov.Subs: Stockdale, Riise, Senderos, Kasami, Karagounis, Frei, Duff, Taarabt, David, Rodallega---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WBA: Foster; Jones, McAuley, Olsson ©, Ridgewell; Morrison, Mulumbu, Yacob, Dorrans; Anelka, Rosenberg.Subs: L Daniels; Dawson, Popov, Tamas, Long, Berahino, Roofe, Lugano---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Villa: Guzan, Lowton, Vlaar [c], Okore, Luna, El Ahmadi, Agbonlahor, Delph, Benteke, Tonev, WeimannSubs: Steer, Baker, Clark, Bennett, Bacuna, Helenius, Albrighton, Westwood, Sylla, Bowery, Gardner---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Stoke: Begovic, Cameron, Shawcross, Huth, Pieters, Palacios, Nzonzi, Adam, Walters, Crouch, Etherington.Subs: Sorensen, Muniesa, Whelan, Pennant, Jones, Wilson, Kightly, Wilkinson, Shotton, Jerome, Cuvelier---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------West Ham: Jaaskelainen; Demel, Reid, Tomkins, O'Brien; Nolan, Noble, Morrison; Cole, Maiga, JarvisSubs: Adrian, Taylor, Collison, Rat, Diame, Diarra, Collins, Vaz Te---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Fernandinho, Toure, Silva, Milner, Dzeko, NegredoSubs: Richards, Nasri, Kolarov, Garcia, Navas, Rodwell, Wright (GK), Pantilimon (GK), Boyata---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Soton: Boruc, Chambers, Lovren, Hooiveld, Shaw, Wanyama, Schneiderlin, Lallana ©, Guly, Rodriguez, Lambert.Subs: K. Davis, Gazzaniga, Yoshida, Fonte, S. Davis, Ramírez, Fox, Ward-Prowse, Cork, Mayuka, Isgrove, Puncheon.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Palace: Speroni, Ward, Gabbidon, Delaney, Moxey, Jedinak, Garvan, Jonny Williams, Dobbie, Thomas, Wilbraham.Subs: Fitzsimons, Bolasie, KG, Phillips, O'Keefe, Gayle, Grandin, Ramage, de Silva, Wynter, Boateng, Jerome Williams---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, PodolskiSubs: Fabianski, Jenkinson, Perez, Hayden, Zelalem, Cazorla, Giroud---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Line-up v Espanyol: Lloris; Walker, Dawson, Fryers, Rose; Dembele, Chadli, Paulinho; Lennon, Soldado, SigurdssonTribute to Parm Benteke opet dva komata. Ziru i Volkot nastavljaju gde su i stali. Anelka takodje. Stouk, uprkos opstoj skepsi u fantazi zajednici, vec cetvrtu za redom utakmicu igra bez primljenog gola Edited August 10, 2013 by nbg4ever
Lezilebovich Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 PhysioRoom.com Ltd @physioroom 4m #SaintsFC boss #Pochettino fears #Shaw may have sustained ligament damage to his left knee, the club are waiting on the results of a scana taman sam mislio da sam zavrsio sa izmenama...
Pokojni Ruxin Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 (edited) A ne kapiram koja je prednost Shawa u odnosu na Clynea? Čitao sam sinoć malo fantasy scout i vidim i tamo hajpuju klinca....ok neka i toliki talenat ali opet ne znam što bi neko stavio njega, kad koštaju isto a Clyne je zacementiraniji™ u 11, i već je dokazao da se može i pokoja asistencija očekivati od njega...Edit - sad kapiram :D Edited August 10, 2013 by bob loblaw
Recommended Posts