kralj Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Do sutra da mu padne 0.2? Teško. Za 0.1 verovatno.Teo kad je zdrav je vrlo zahvalan fantasy igrač. Nego Ozil zajebava već duže vreme.
ubibobi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Kazi bre Prslinu da se vraca na forum izem mu mu taj njegov bojkot! Don't shoot the messenger... Rece valjda nakon N.G. prekida taj bojkot, a tvrdi da i ne gleda, jer bi ondak morao i da odgovori na prozivke.Samo ne kapira da je toliko ocajan da ga niko vise ni ne proziva...
Timmi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ne moze cijena pasti ni porasti vise od 0.1 za jedan dan.
John Coltrane Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Don't shoot the messenger... Rece valjda nakon N.G. prekida taj bojkot, a tvrdi da i ne gleda, jer bi ondak morao i da odgovori na prozivke.Samo ne kapira da je toliko ocajan da ga niko vise ni ne proziva... Pitaj ga jel igra FM 14 :D
tsva Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 zna li neko kako je moguce da Ramsey kosta 7.6 a ja ako ga prodam mogu dobiti samo 6.6?
zoki Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Sabira se cena po kojoj si kupio igrača i sadašnja cena pa se to podeli sa 2.. Ti si ga onda kupio kad je koštao 5.6 Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
ubibobi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Pitaj ga jel igra FM 14 :D Ne znam, ali sad sam ga naduvao , da se vrne vec jednom i da mu nisam ja portparol i da sam uz konstataciju, morao da odgovorim cak na jedno pitanje (a to mi nije bilo ni u sestomesecnom planu) i da ako ce vec da proziva preko mene, morati i da pobedjuje, da me ne bi kompromitovao (malo je to uslova za ovakvog portparola)Odgovorio: Hvala i izvini sto sam te gnjavio,na forum se vracam za desetak dana,ali nije lose da ponesto napises tamo s vremena na vreme, ipak su nam to braca po muci i razumeju agonije i ekstaze menadzerovanja (da se rasplaces) i (sta mu se to desilo otkad nije na forumu) Morao sam da pitam da li je onda ,kao respektabilni menadzer u agoniji (uzevsi u obzir sveukupan ucinak) ili u ekstazi (zbog poslednje pobede)Odgovor: U agoniji,nazalost..... (to ipak objasnjava, gore navedene , cudne, mekane i saosecajne komentare)
ubibobi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Kakva gej prepiska. A ti si car, kralju...Da nisi od onih homofobicnih,kad ti je to palo na pamet?
kralj Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ... Samo savremeni muškarac, koji zna šta hoće!!!
ubibobi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ... Samo savremeni muškarac, koji zna šta hoće!!!Ne opterecuj svoju ocito mudru glavu,upijaj svest u tunelu zivota i naravno, ne dozvoli da ti to svetlo na kraju tunela, bude samo jos jedan voz koji dolazi. Vise ti od toga ne mogu pomoci
copkillah Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Kome traku, Suki ili Runi? Suki mi je nekako gut feeling.
Recommended Posts