Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

92 za petu pobedu u nizu i cak 7 u poslednjih 8 meceva :Hail:
:lolol: you stay classy, Trane!
  • Replies 5.1k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:lolol:you stay classy, Trane!
Reci, pravi tajming za WC ;) a i za moje lozenje :whistle:

odoh u minus i napunih se tofizijima (bas pred duel sa evertonom)

Edited by Lezilebovich

Cek, pa to sam ja :P A znaci ti si numero uno, kakav takmac da povratim staro samopouzdanje od prethodnih godina.Ko je uleteo, Lukaku i neko u odbrani? Mozda Howard? Ili Coleman... ;)

Edited by ducca

coleman i barkli umesto sesenjona i šoa. uz miralješa, imam previše evertona - ali me nešto kopkalo već par nedelja i onda bolje da ih dovedem, nego da se nerviram kada gledam da imaju dobar učinak kod protivnika ...

zaintrigirao me taj tvoj extra transfer, lomim se da se izjednacimo... :fantom:

:s_c:

Da,da javio se... Praslin. Pustio mi je poruku, ove sadrzine...." Protivnik u ligi otisao u -4, valjda je ocekivao da cu sesti put za redom i ja to da uradim.Dobar je osecaj,sada kapiram kako je svim mojim protivnicima. Ako budes pisao na forumu,molim te poruci mu da mi nisu jasni ti histerici koji idu u minus ;)

Pošto mi je dokurčilo da poslednja 2 kola protivnik ima Kolmena, pa i sad ga ima nbg, jutros mi se po glavi vrzmala suluda ideja da mu dam traku ali sam ipak odlučio da odigram bezmudo sa Sukijem :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

U direktnom duelu, opredelio sam se za Kolocinija umesto Krauca, koji je bio dobar u prethodnom kolu.

pa jel morao baš danas taj gol, Čestere...igram protiv odavno upokojenog tima cenjenog boba loblaw-a pa sam rešio da napravim mini-wc, otišao 8 poena u minus. valjda neću da ispadnem mnogo glup.

rafaela.. :isuse:

Runi© nece valjda Suarez i protiv Shitija da se raspuca.Zadnih 9 kola 7 poraza :isuse:

Pošto mi je dokurčilo da poslednja 2 kola protivnik ima Kolmena, pa i sad ga ima nbg, jutros mi se po glavi vrzmala suluda ideja da mu dam traku ali sam ipak odlučio da odigram bezmudo sa Sukijem :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
+1
Zadnih 9 kola 7 poraza :isuse:
+1

Ja sam iz respekta ostavio Suareza za kapitena, a i izjeo bih se da mu oduzmem traku, a on opet razvali ...