Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

na koju foru je onaj hobit od Silve nakupio kartona za suspenziju?!i šta vam je uopšte ta pogađalica, gde se to igra i kad/kako mogu da se priključim?

• Replies 5.1k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kad god sam igrao pogadjalicu od pocetka do kraja bio sam prvi u ligi, misli o tome.
Pa i vidi se da si istreniran za pola sezone.
i šta vam je uopšte ta pogađalica, gde se to igra i kad/kako mogu da se priključim?
Pogadjas rezultate. Ovde: https://predictor.talksport.com Sifra za ligu je: FD499-WNO Nema veze sto se ukljucujes na pola sezone, ne znaci da ces biti poslednji na kraju, desava se da dosta nas ide i u minuse u pojedinim kolima. Uopste ne bi bilo cudno da na kraju zavrsis ispred Feija.
Imam 1 poen od 3 igraca danas. Na klupi jedan koji nije igrao, jedan koji je povredjen i jedan koji ce mozda odigrati 15-ak minuta. A igram ni manje ni vise nego protiv Lezileba. Gore bi bilo samo da je Yaye kapiten usao na par minuta, ovako postoji nada u Lukakua.
nisam se baš ni ja usrećio, osim što imam Evru koji ja čak i 3 bonusa dobio . Ridgewell je uspeo igrati i dobiti nulu, zamene ulaze sa po sigurna 2 poena. Možda Giroud iznenadi sa nekim golom :)
Evru koji ja čak i 3 bonusa dobio
Jos ti i sudije pomazu. <_<

ubi me 14-8 kenobi, nakrcan sitijevcima, 15. prasetom rozenjorom :lol::isuse: A neki lik u kupu izgazice me brutalno, vodim 5-0 a danas mu ostao :ph34r: ©Suki + 10 igraca :ph34r:

Nastavlja se ludilo, Ozil out, "slight shoulder problem" :fantom:

:0.6:

Coleman, fuck yeah!

Konačno da mi se isplati Kolmen, nema ga protivnik!!! :Hail:

:lolol:

Evo ZIrua sad kad sam ga prodao. Mada umesto njega sam doveo Uolkota koji je asistirao.

PhysioRoom.com Ltd (@physioroom) tweeted at 2:22 поподне on нед, дец 29, 2013:#Wenger "I would have loved Mesut Ozil here, but he fell on his shoulder and he'll be out for two to three games." #AFCSent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

Opet poraz...

Suarez assist. Gazimo!

E moj Simone Mindzole, samo kad sam te se resio...