Feindouno Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Dobar je Praslin, jos jedno 15 kola i oko 70 transfera i pocece da dobija.Odvikao sam se od fantazija skroz, tek sad skontao da sam doveo inkviziciju za ovo kolo.
malkin Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ja kad god otvorim fantasy promenim traku između lukakua i đirua. ovo kolo ne radim transfere, nekako se zaboravim u ovoj pauzi i ne znam ni šta bih menjao.sve isto kod mene, od reči do reči.voleo bih da udenem nekoga iz odbrane Čelzija, ali nakon užasne prošle nedelje, nadam se da će ovog puta bar neki klinšit da padne sa ovim što imam. tako da ću da probam, najverovatnije, po prvi put da uđem u gw bez transfera.
goofs Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 jbnom Ozilu je porasla cena za 0.1 u zadnjih 20 minuta i sad ne mogu da izvrsim trampu
Feindouno Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Cuj dilema,pa ni Praslin ne bi uzeo prvu konbinaciju.
Moća Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Lukaku,ZIru ili Runi za kapitena pitanje je sad.
kralj Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jbnom Ozilu je porasla cena za 0.1 u zadnjih 20 minuta i sad ne mogu da izvrsim trampu ?Kod mene mu stoji ocena.Je l' ima neko Januzaja za kapitena?
goofs Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Kod mene mu stoji ocena.bilo je 10.5 kad sam razmatrao kupnju, 15min kasnije 10.6 nista, puko sam ekstra transfer za ovo kolo, odose punti
John Coltrane Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Jbt sinoc napravim tim i ukalupim u 100milki, kad vec jutros Morison i Sturidge skocili za 0,1 WC je odradjena, gore od ovog do sad ne moze.
nbg4ever Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 @MullockSMirror: Told that Robin van Persie has now been ruled out of Man United's game with Southampton today by a calf injuryCmn Lukaku & Januzaj :Hail:Krecem sa -4, Lempron rival. 2B or not 2B
Feindouno Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Januzaj ne verujem ni da će da igra.I ja. Da je Fergi i dalje gazda dovodjenje Januzaja bi bilo vjerovatno najgluplji potez svih vremena posto bi do kraja sezone dobio jos 6 minuta.Ovako ko zna, mozda mu se i omakne jos neki start. Sve u svemu ko nema pametnijeg posla moze na brzinu da zaradi malo na njemu i to je to.Hauevr, moguce da se varam i da cu ispasti glup jer ga nisam doveo, red je da se i to desi jednom ove sezone
malkin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dodžavola, protivnik ima Kabaja, ja Minjolea. ako se po jutru dan poznaje...
Recommended Posts