Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Meni je bio prvi na listi za kupovinu, mesto Ben Afre™.Gledam sad mojih 15 transfera u poslednja dva kola - sve glupan za tupana. Osim Miraljas > Remzi.Drago mi je da me ne jebe vise Mertesaker i taj usamljeni gol koji Arsenal redovno prima, ali mi sad na jetru ide Teri

• Replies 5.1k
  • Views 181.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Izgubih od Tutanja leb te jebo, covjek ima Ozila, Remzija i Zirua :Hail:Cak je i Praslin na jednocifrenom zaostatku sto dovoljno govori o tome koliko sam los u ovom kolu.Rat, Riether, Yaya i bonusi + 49 poena.85 pogadjalica

Edited by Feindouno

auh, ako Đžeko™ ne uđe u igru, biće čupavo. rival (opet ne znam protiv koga igram... čiji su bre Konobari?) ima Miraljasa na klupi i Gifija kapetana spram mojih Eriksona i Dosona... vodim 20 razlike ali Miraljas to prepolovljuje... Islandžanin ne sme dati gol.

Edited by malkin

Malkine tebra, spisak je na prvoj strani.Samo 2 bonusa za Remzija, ostali nista. Tutanj me bije 5 razlike + Bent. Morace Yaya da me vadi iz govana.

Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povrede :isuse: Ostao je izbor između Žirua i Miće, pogađate koga sam uzeo :DSad je nerešeno sa Behemotom, njemu ostao Jaja i Paulinjo, meni moćni Kasami.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Malkine tebra, spisak je na prvoj strani.
ama nema Konobara na spisku.
Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povrede
čekaj, koji je tu tačno rezon? ja bih uvek pre dao traku nekome koga protivnik nema u timu.

Segundovljevi su valjda Konobari.Rezon je da ponistavas njegove duple bodove i ne rizikujes.

To je neko moje čudno rezonovanje, ignoriši ga, vidiš da mi ne ide :lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Naravno da sam izabrala pogresnog kapitena. Sad me ni Reid i Yaya ne mogu izvuci. Cestitke Aleksandru.Edit: A, da, sutnula sam Aguera da bih kupila Lukakua i Michua. :isuse:

Edited by Naa

Koliko si otisla u minus na pogadjalici?

Koliko si otisla u minus na pogadjalici?

Ako ostane 1-2 City, na +90 sam.

U je, skoro ko ja :ph34r:

chivot pisu rumuni 98 poena :Hail:a ja ovamo srećan sa tačno pola od toga :happy:

Edited by malkin

Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povrede :isuse: Ostao je izbor između Žirua i Miće, pogađate koga sam uzeo :DSad je nerešeno sa Behemotom, njemu ostao Jaja i Paulinjo, meni moćni Kasami..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
2 za mene zahvaljujuci tvom ekstra transferu.Ostaje jos Paulinjo protiv Kasamija.