Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Zadovoljan sam bonusima, Riether uzeo bodova za dvojicu :Hail:+13 i igrac manje, nije lose. U random ligi vodim protiv laznog prvoplasiranog a protiv Praslina cu valjda odbraniti nekako 20-ak razlike.

• Replies 5.1k
  • Views 181.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

image.png

bonus sistem je golo govno. na koju foru Jagielka u porazu od 3-1 može da dobije bonus a 1 Lukaku ne? da i ne pominjem Suareza. bruka.al ajde, nisam nezadovoljan, imam 6 poena više uprkos startu na -4 a jedan igrač manje mi je igrao, ako se ne varam. plus se hit pokazao opravdanim: Suarez i Remzi>>>RVP & JWP. sa druge strane, San Epifanio ima Soldada© koji bi sutra mogao bitno da promeni stanje...

Edited by malkin

image.png
Nece valjda tako i Remzija izbaksuzirati :(eg97jt.png
:happy:

ne kapiram bas najbolje...na pogadjalici sa dzokerom na liverpul tacna razlika, a samo +30, zar to nije +45?

Liverpul je bio x2, zato ga i nisam igrao.

Jbt, oni stalno nesto muljaju sa tim x2 i x3. Ubedjen sam da je i Liverpul tad kad sam pisao prognoze bio na x3. Kao sto recimo sad za Čelsi-Kardif za sledece kolo stoji x3...

Mozda imaju neka nova pravila?Kod mene nije bilo nikakvih anomalija, u prvom kolu svjesno igrao x2, sve ostalo pisalo x3 koliko sam i dobio.

ja to ne igram vec par sezona, ali ako prognoziras prva 4 tima onda je x2. liverpool jeste medju 4, mozda nije bio u tom trenutkku kad je lebron popunjavao.

Edited by Timmi

Mole se fudbaleri Svonsija da daju gol.

Moli se Tolaa da pregrize jezik

+1

Mole se fudbaleri Svonsija da daju gol.
+1.Izmedju Ceha i Boruca sam se odlucio za Ceha jer svakako imam Shawa iz SOU koji ce mi doneti eventualni klinšit. No, međutim... Shaw ne igra, Čelzi primio gol, Boruc dominira, a ima ga i protivnik ... sjajan izbor

Boruc je potpuni car. Osam poena, bice i bonus, peti klin u sedam kola :Hail:Soldado na klupi :isuse:

Edited by nbg4ever