Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Meni je od 8 transfera jedina 'greska' bilo izbacivanje Lukakua ali prosto nisam mogao da rizikujem nekoliko kola praznog hoda i gubitak para.Dovodjenje Michua je bilo rizicno ali je odigrao dobra 3 kola cim sam ga doveo, sad opet malo pada u formi izgleda.Mirallasa sam predugo drzao u timu al jebiga.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Dovodjenje Michua je bilo rizicno ali je odigrao dobra 3 kola cim sam ga doveo, sad opet malo pada u formi izgleda..
Ja sam ga uzeo sad za poslednji GW i još mu dao traku, ne znam ima li to nekog uticaja ili ga je možda bolela glava od četvrtka :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted

Persil™ konstantno medju najprodavanijima :lol:Jer™ ima neko u ligi ko ga jos drzi u timu?13. napadac po ucinku :fantom:

keep-calm-and-go-persiless.png
Posted

Ozil:

Arsenal are set to be without Mesut Ozil for their Barclays Premier League clash at Norwich on Saturday but are hopeful their £42million signing will not face a long spell on the sidelines.Ozil hobbled off with less than 10 minutes remaining of Germany's 5-3 win over Sweden on Tuesday night after picking up a hamstring injury.The midfielder will have a scan on Wednesday and Arsenal have already been in touch with the German doctors to find out exactly what happened.
Benteke:
Aston Villa boss Paul Lambert is hopeful that Christian Benteke will be fit to play some part against Tottenham on Sunday afternoon.
Boruc:
Wojciech Szczęsny, a nie Artur Boruc jest w pierwszym składzie na mecz z Anglią. Jaki jest powód absencji golkipera Southampton? - Arturowi odnowił się uraz mięśniowy, dyskusja trwała długo, w końcu zdecydowaliśmy, że nie zagra - powiedział na antenie Polsatu Sport lekarz kadry Jacek Jaroszewski.
Posted

Ozil :isuse:A za Boruca, moze prevod za nas koji smo bežali sa časova poljskog u školi?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted
:lolol: može. nije igrao sinoć zbog obnovljene povrede mišića; baš je hteo da igra, ali su lekari poljske reprezentacije ipak odlučili da ne igra. sad da vidimo šta će da kažu u klubu.
Posted

S obzirom da idu na Trafford ne moraju ni da nam daju update za ovaj vikend...

Posted

Ja izvršio izmene u subotu....bio drugi dan pečenja rakije, nisam znao koja je godina a kamoli da li se igra redovno kolo. :dry:Ubacio Januzaja i ovde i u draftu, toliko sam bio inventivan. ("pošto li je onaj mali iz mančestera što je zabo dva komada? 4.7? Ma da, on će sad da igraaaaa, ubacuj")

Posted

Men se čini da će u sledeće dve nedelje neke ključne izmene da padnu. U to ime, mogli bi malo da obezvrede nedodirljivog Pericu.

Posted

Pa nije da se ne trude ljudi... -400 000 u posljednja 3 kola, pao je ispod 30% ali i dalje je to ogromna cifra.

Posted

Tviter kaže da je Boruc potpuno ok, a Ozil najverovatnije, ima još da odradi fitnes test :unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

9 prvotimaca mi ima ("na papiru") lagane utakmice kod kuce. Preostala dvojica su favoriti u gostima. Ne znam kome da stavim traku, ali sam sigurna da ce izbor biti pogresan.

Posted

Daj traku RVP-u :fantom:Dobro kolo za otici u minus na pogadjalici, javlja mi se da ce biti kikseva.

Posted

ja kad god otvorim fantasy promenim traku između lukakua i đirua. ovo kolo ne radim transfere, nekako se zaboravim u ovoj pauzi i ne znam ni šta bih menjao.

Posted

RvP bar 2 komada u ovom kolu. Naljutio se sto mu je pala cena. Ima li ga uopste jos neko ovde?Kod mene na ovosezonsku pogadjalicu moze da se primeni sledeci moto:"Svako kolo je dobro za otici u minus." - Praslin