Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2013 play-by-play

Ros

Recommended Posts

Posted
Biće zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku Marej spremiti protiv Verdaska, ponoviti ovaj pušeraj od danas bilo bi samoubistvo.
Pa dobro. Raspašće se 'Dasko sam od sebe u nekom momentu sigurno. Da li odmah od početka ili kad dođe u priliku da nešto više uradi i nije toliko bitno.
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

329

• Arkadija

139

• freakns

124

• harper lee

98

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Youzhny je odigrao kao protiv Federera sto igra...

Posted

Južnji bi dobio ovaj meč da je odigrao na nivou onog finala iz Halea, bekhend danas nije postojao.

Posted

Drago mi je što je od favorita za Šarapovom ispala Serena.Finale Lisicki - Kvitova. Ferer će pobediti Del Potra a Berdih Bernarda nadam se. ^_^

Posted (edited)

ali makitm i 'vatanje za leđa :isuse:ed.mnogo mi drago zbog sabine, jako simpatično devojče

Edited by duda
Posted

To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted
To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<
Posted
ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<
A sta ce ljudi? Da ga napljuju pa da fasuju optuzbe da ga mrze zato sto su novakoljupci? Drugi igraci su navikli da te Marijeve kerefeke ignorisu, to je dobra politika i za komentatore.
Posted

IdemoooПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Sviraj krajПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Brejk!!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

As pa duplaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Berdih i Tomić izgleda igraju jako kvalitetan meč, bar ovo što sam ja vidio.

Posted

Brejk s nulomПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

3:0 za Đokovića. Jel to onaj meč, što bi trebalo da bude jakoo veliki problem za ovog našeg?