Jean-Luc Picard Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Biće zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku Marej spremiti protiv Verdaska, ponoviti ovaj pušeraj od danas bilo bi samoubistvo.Pa dobro. Raspašće se 'Dasko sam od sebe u nekom momentu sigurno. Da li odmah od početka ili kad dođe u priliku da nešto više uradi i nije toliko bitno.
keitel Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Južnji bi dobio ovaj meč da je odigrao na nivou onog finala iz Halea, bekhend danas nije postojao.
Serpentina Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Drago mi je što je od favorita za Šarapovom ispala Serena.Finale Lisicki - Kvitova. Ferer će pobediti Del Potra a Berdih Bernarda nadam se. ^_^
duda Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) ali makitm i 'vatanje za leđa :isuse:ed.mnogo mi drago zbog sabine, jako simpatično devojče Edited July 1, 2013 by duda
renne Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
duda Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<
harper lee Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<A sta ce ljudi? Da ga napljuju pa da fasuju optuzbe da ga mrze zato sto su novakoljupci? Drugi igraci su navikli da te Marijeve kerefeke ignorisu, to je dobra politika i za komentatore.
keitel Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Berdih i Tomić izgleda igraju jako kvalitetan meč, bar ovo što sam ja vidio.
Arkadija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 3:0 za Đokovića. Jel to onaj meč, što bi trebalo da bude jakoo veliki problem za ovog našeg?
Recommended Posts