July 1, 201311 yr Biće zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku Marej spremiti protiv Verdaska, ponoviti ovaj pušeraj od danas bilo bi samoubistvo.Pa dobro. Raspašće se 'Dasko sam od sebe u nekom momentu sigurno. Da li odmah od početka ili kad dođe u priliku da nešto više uradi i nije toliko bitno.
July 1, 201311 yr Južnji bi dobio ovaj meč da je odigrao na nivou onog finala iz Halea, bekhend danas nije postojao.
July 1, 201311 yr Drago mi je što je od favorita za Šarapovom ispala Serena.Finale Lisicki - Kvitova. Ferer će pobediti Del Potra a Berdih Bernarda nadam se. ^_^
July 1, 201311 yr ali makitm i 'vatanje za leđa :isuse:ed.mnogo mi drago zbog sabine, jako simpatično devojče Edited July 1, 201311 yr by duda
July 1, 201311 yr To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
July 1, 201311 yr To mu je standardna fora, čim mu ne ide. Leđa i noga, ali baš uvekПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<
July 1, 201311 yr ma znam, zato i kažemnego se pitam dokle višeali izgleda da kod mnogih to prolazieto naši komentatori recimo, to nisu uspeli da skapiraju još uvek <_<A sta ce ljudi? Da ga napljuju pa da fasuju optuzbe da ga mrze zato sto su novakoljupci? Drugi igraci su navikli da te Marijeve kerefeke ignorisu, to je dobra politika i za komentatore.
July 1, 201311 yr 3:0 za Đokovića. Jel to onaj meč, što bi trebalo da bude jakoo veliki problem za ovog našeg?