teacher Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 da li postoji neki ekvivalent kasajiu za ovako konstantno i dugovečno bavljenje pro sportom?
ajgor Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 da li postoji neki ekvivalent kasajiu za ovako konstantno i dugovečno bavljenje pro sportom? Nije baš sasvim uporedivo, ali stoni tenis ih ima dosta - Šurbek, Primorac, Kalinić, bar da pomenem ex-SFRJ
teacher Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 dragutin topic :D on je imao 4 godine pauze zbog dopingovanja epom i steroidima, tako da je njegova karijera kraće trajala...
pbg12345 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) ma zajebavam se jasna sekaric, slican je sport, psiha je 90% uspeha :) harada, okabe, kasai, ko bi cetvrti, tamo sredinom 90tih? kazujosi? :) cini mi se da je ta ekipa imala neki gadan zajeb u poslednjem skoku na nekim zoi i da zbog toga nisu uzeli zlato edit: nasao, harada ih upropastio 94, nisikata je bio cetvrti u timu Edited December 21, 2015 by pbg12345
teacher Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 ma zajebavam se jasna sekaric, slican je sport, psiha je 90% uspeha :) harada, okabe, kasai, ko bi cetvrti, tamo sredinom 90tih? kazujosi? :) cini mi se da je ta ekipa imala neki gadan zajeb u poslednjem skoku na nekim zoi i da zbog toga nisu uzeli zlato edit: nasao, harada ih upropastio 94, nisikata je bio cetvrti u timu funaki je razvaljivao krajem 90-ih, uzeo zlato u naganu i osvojio 4 skakaonice...
pbg12345 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 funaki je razvaljivao krajem 90-ih, uzeo zlato u naganu i osvojio 4 skakaonice... da, on je malo kasnije dosao nego, uvek su me nervirali austrijanci i nemci (previse ih je), a navijao sam za pre svega slovence, pa japance i naravno ahonena
Staklena Brada Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Preko kojih streaming sajtova mogu da se prate skokovi? Imam hiljadu linkova, samo njih ne uspevam da nadjem.
Timmy Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Traži eurosport.. ima ga svuda. Frombar.tv npr.
John Coltrane Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 I to je ta zimska zanimacija, zimska carolija, asocijacija da ce uskoro dani (i noci) pica i ića i mamurluci koje leci ruska salata, podvarak i koka kola. Mrzim zimu, mrzim sneg, skijanje mi je malo manje odvratno od tenisa, ali ski skokovi vazda bili prava poslastica. Tih par sekundi letenja je nesto nadrealno. U to ime :D
Recommended Posts