December 21, 20159 yr da li postoji neki ekvivalent kasajiu za ovako konstantno i dugovečno bavljenje pro sportom?
December 21, 20159 yr Author da li postoji neki ekvivalent kasajiu za ovako konstantno i dugovečno bavljenje pro sportom? Nije baš sasvim uporedivo, ali stoni tenis ih ima dosta - Šurbek, Primorac, Kalinić, bar da pomenem ex-SFRJ
December 21, 20159 yr dragutin topic :D on je imao 4 godine pauze zbog dopingovanja epom i steroidima, tako da je njegova karijera kraće trajala...
December 21, 20159 yr ma zajebavam se jasna sekaric, slican je sport, psiha je 90% uspeha :) harada, okabe, kasai, ko bi cetvrti, tamo sredinom 90tih? kazujosi? :) cini mi se da je ta ekipa imala neki gadan zajeb u poslednjem skoku na nekim zoi i da zbog toga nisu uzeli zlato edit: nasao, harada ih upropastio 94, nisikata je bio cetvrti u timu Edited December 21, 20159 yr by pbg12345
December 21, 20159 yr ma zajebavam se jasna sekaric, slican je sport, psiha je 90% uspeha :) harada, okabe, kasai, ko bi cetvrti, tamo sredinom 90tih? kazujosi? :) cini mi se da je ta ekipa imala neki gadan zajeb u poslednjem skoku na nekim zoi i da zbog toga nisu uzeli zlato edit: nasao, harada ih upropastio 94, nisikata je bio cetvrti u timu funaki je razvaljivao krajem 90-ih, uzeo zlato u naganu i osvojio 4 skakaonice...
December 21, 20159 yr funaki je razvaljivao krajem 90-ih, uzeo zlato u naganu i osvojio 4 skakaonice... da, on je malo kasnije dosao nego, uvek su me nervirali austrijanci i nemci (previse ih je), a navijao sam za pre svega slovence, pa japance i naravno ahonena
December 26, 20159 yr Preko kojih streaming sajtova mogu da se prate skokovi? Imam hiljadu linkova, samo njih ne uspevam da nadjem.
December 28, 20159 yr I to je ta zimska zanimacija, zimska carolija, asocijacija da ce uskoro dani (i noci) pica i ića i mamurluci koje leci ruska salata, podvarak i koka kola. Mrzim zimu, mrzim sneg, skijanje mi je malo manje odvratno od tenisa, ali ski skokovi vazda bili prava poslastica. Tih par sekundi letenja je nesto nadrealno. U to ime :D